Romuakkujen osto

Myy metalliromusi ammattilaiselle! Ostamme lyijyakkuja jatkuvasti päivän hinnoin! Hyväksytyt vaakalaitteet punnituksissa - ei arvioita tai arvailua! XRF analysaattori laatujen varmistamiseksi - Luotettava analyysi kolmessa sekunnissa kaiki. Myös romuakkuja ja katalysaattoreita.


Maksu käteisellä ja nouto ympäri suomen. Soittamalla tavoitat parhaiten , soita ja tarjoa. NYT MYÖS BELSHINA TYÖKONE RENKAAT. Romuakkujen osto , kierrätys ja vienti. Hyvitämme vanhoista akuista kilomäärää rajoittamatta 0. Ostetaan akku,kulta, katalysaattori,.


Eli onko romuakkujen ostajilla puhtaat jauhot pussissa? Akkuliikkeessä väittivät niiden jättävän luontoon muun, paitsi ottavat lyijyn. Asia tuli ajankohtaiseksi, kun vastasin tällaiseen osto ilmoitukseen, sovittiin aika milloin tulevat, eivät tulleet.


Käytetyn akun ostattelijoita 19. Suoritamme myös teräsrakenteiden purkutöitä. Varsinais-Suomen Kierrätysmetalli on metallinkierrätysyritys, jonka kautta kierrätät metallit sekä akkuromun helposti ja asianmukaisesti. Pystymme palvelemaan niin suuria kuin pieniäkin yrityksiä asiakkaan tarpeiden mukaan, tietenkään . Olemme jo yli vuotta metallien kierrätystä harjoittanut Pohjois-Savolainen yritys.


Otamme vastaan lähes kaikenlaista metalliromua ja jalostamme sen teräs- ja metalliteollisuuden tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Jätä metalliromun kierrätys huoleksemme – kysy hinta meiltä täältä heti. Metallitrahaksi on uuden ajan kierrätysyritys. Meillä muutat kullan, romukullan, hopean, kuparit että romumetallit helposti rahaksi.


Materiaalimyyntimme on keskitetty pääkonttorillemme Espooseen. Jos olet kiinnostunut kierrätysmateriaalin ostosta , ole meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella. Valitse listasta vähintään yksi vaihtoehto ja kerro mistä materiaaleista olet kiinnostunut.


Lue palveluistamme lisää ja ota yhteyttä! Toimipaikkamme on Rovaniemi. Myöhemmin Suomen Akkukeräys Oy jatkoi . Niemen Romukauppa kierrättää metalliromut yli vuoden kokemuksella. Lajittelemme metalliromun ja hoidamme sen jatkokäyttöön teollisuuden raaka- aineeksi.


Tarkoituksena on huolehtia lyijyakkuja maahantuovien yritysten tuottajavastuuvelvoitteista. Romumetallin nouto ja osto.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto