Rd kierre

PFEIFER-käyräankkuri, pitkä. Tilausnro, ruostumaton teräs. Jokaiselle nostoankkurille on oma taipuisa vaijerinen nostolenkki, joka on varustettu samalla kierteellä kuin ankkuri.


Rd-kierteinen nostoelin sopii vain nostoankkureihin, ei esim. Nostoelinten käyttöikä: o Rd - kierre kestää paremmin kolhuja ja likaa kuin metrinen M-kierre o Kierteistä nostoelintä voidaan käyttää useita kertoja. Kierteisen nostoankkurin monikäyttöisyys: o Ankkuri voidaan hyödyntää .

ISO UN- kierre : Tuumamitoitetut ISO- kierteet. UN-järjestelmässä on kolme toleranssiluokkaa (1=. API, pyöreä 60° ( RD ). Valikoimassamme on vaijerinostolenkkejä °- 90° . Nostolenkit betonielementtien nostoon ja siirtoon sisäkierrenostoankkureilla.


Vaijerinostolenkit ja LD Nostosilmukka ovat nostoeli- miä, joita voidaan käyttää yhdessä vastaavan Rd - tai. M- kierteen omaavan sisäkierreankkurin kanssa beto- nielementtien nostoihin ja kuljettamiseen. Käytettäessä ulkokierteisiä nostolenkkejä yhdessä sisäkierteisten.


Yritys tuotekoodi, PvnlRd-kiRd52.

Tavallisesti käytetään keskisarjaa. Leikkauskestävyyden mitoitusarvo ( leikettä kohti) v ub v, Rd. Ruuvien kestävyyksien mitoitusarvot. Kaikkiin Rd -kierteisiin nostoankkureihin kun nostokulma on max. Suurin sallittu nostokulma ilman apuvälineitä on astetta.


Jos nostokulma on suurempi kuin edellä . Koko milleissä ilmoitettu lähimpänä tasamillinä. Rnostoankkurin sisäkierrehylsyyn. Lisäksi nostoelimessä tulee olla Rd - kierre. Painelevyllisten nostoelinten painelevyn halkaisijan on oltava vähintään samansuuruinen kuin tässä käyttöohjeessa esitettyjen paine- levyllisten nostoelinten painelevyn halkaisija.


R-nostoankkurin sisäkierrehylsyyn. Käyräankkureista poistetaan suojatulpat ja kiinnitetään niihin painelevylliset vaijerinostolenkit. DWL- ja DWK-sisäkierrekäyräankkuri.


Rd kierre , Pfeifer GmbH). BGW-sisäkierresuora-ankkuri. Niitä käytetään yhdessä M-kierteisten nostoelinten kanssa.


Betonitartuntana toimii hylsyyn kierteen ja prässäyksen avulla kiinteästi kiinnitetyn kuusioruuvin avulla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto