Peili mittojen mukaan tampere

Lasitusliikkeitä, Lasitustöitä Ja Peilejä Tampere. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Kauttamme saat saunan ja keittiön lasien lisäksi terassilasit. Toimipisteemme löytyy Tampereelta.


Välimuistissa Samankaltaisia 11.

Palveleva lasialan erikoisosaaja Tampere , Nokia, Pirkanmaa. Vahvalla ammattitaidolla ja kokemuksella korjaus- ja rakennuslasitukset, alumiini ovet ja ikkunat sekä kaikki lasialan tuotteet ja palvelut Pirkanmaan alueella. Myös auton tuulilasien korjaus ja vaihto. Peilin muoto on tuollainen ovaalin mallinen ja iästä johtuen ei aivan säännöllinen, eli joutuu varmaan sabluunan toimittamaan tai tuon koko kehyksen. Tämän kyseisen peilin mitat on jokseenkin 1m x 40cm.


Mitat : Ilmoita aina lasin leikkaus mitat , Katso tästä yleiset lasin mitoitus ohjeet Turvallisuus: Jos asennuspaikka on sellainen että peili voi rikkotua, valitse lisävalikoista turvakalvo peilin taakse. Peilin rikkoutuessa turvakalvo pitää peilin kasassa.

Toimitukset: Voit tilata lasit noudettuna, tai toimitettuna pk-seudulla kiinteällä . Onko taulussa lasi rikki? Tiesitkö että voit tilata lasit suoraan verkkokaupasta, katso ja tilaa. Pienet määrät saat jopa samana päivänä. Toimimme NIKA-Parvekelasitusten edustajana Pirkanmaan alueella. Inaria -liukuovet ja kaapistot valmistetaan aina millintarkasti asiakkaan mittojen mukaan.


Kehysliike Malkki Oy on perinteikäs ja korkeasta työnlaadustaan tunnettu kehystämö Tampereella. Sisustuslasien ammattilainen. Lasimyynti mittojen mukaan. Peililiukuovet ja liukuovikaapistot. Pispalasi Oy on tamperelainen lasitusalan yritys, joka sijaitsee Ylöjärven Vuorentaustassa.


Olemme erikoistuneet lasinkorjauksiin ja tarjoammekin lasinkorjauspäivystystä vuorokauden ympäri koko Pirkanmaan alueella . Teemme peilit valitsemallasi kehyksellä ja haluamiisi mittoihin. Yhtiön toimialana on lasi – ja muiden rakennustarvikkeiden kauppa, asennus ja vuokraus sekä muu edellä mainittuun tavanomaisesti liittyvä liiketoiminta. Yelp on hauska ja helppo tapa löytää, suositella ja jutella siitä, mikä on mahtavaa ja kurjaa. Aki – lasi lasittaa uusia sekä vanhoja rakennuksia että .

Toiminta Alueenamme on pääkaupunkiseutu. Lähetä tarjouspyyntö Ota yhteyttä sivulta. Ei sitä lasia tehdä mittojen mukaan , vaan suuresta lasista leikataan sopiva palanen ja sen reunat hiotaan tai ei hiota, riippuu käyttötarkoituksesta.


Meiltä myös asennuspalvelut. Lasilla on yleensä joku neliöhinta, lisäksi leikkaus on voitu hinnoitella jotenkin ja usein kalleinta on se kun reunat hiotaan pyöreiksi, ettei niistä saa haavoja. Myymme verkkokaupassamme asiakkaan toiveiden sekä mittojen mukaisia lasialan tuotteita.


Kaikki tuotteet saat tilattua omien mittojesi mukaisesti. Voit valita runsaista tuotteistamme juuri sinulle sopivan vaihtoehdon ja tuotteiden lisäoptioista materiaalit ja värit. Toimitus suoraan kotipihallesi sovitun aikataulun mukaisesti. Ikkunalasit, kirkkaat ja värilliset lasit, keittiön välitilan lasit, lasihyllyt, pöydän kansilasit, kääntyvät suihkuseinät, koristelasit, aidot antiikkilasit, terassilasit, takaneduslasit, lämpölasit ym. Kirkkaat- ja värilliset peilit mittojen mukaan , koristepeilit , wc- peilit ym.


Laadukkaat INARIA liukuovet ja kaapistot . Olitpa vailla lasiseiniä, auton lasin vaihtoa, tuulilasin korjausta, peilejä , ikkunoita tai suihkuseiniä – me teemme ne!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto