Metallinen ohutlevyankkuri

Kiristys suoritetaan ruuvimeisselillä tai erityisillä asennuspihdeillä (ks. kohta asennustyökalut). Täysmetallinen kiinnike suurten kuormien kiinnittämiseen levy- ja koteloseiniin. MOLA Molly - ohutlevyankkuri. Molly-tyyppisen kiinnikkeen siivekkeet levittäytyvät tukevasti ohutlevyn, kuten kipsilevyn, sisäpintaa vasten. Tarkoitettu kevyisiin kiinnityksiin, jotka suoritetaan levy- tai ontelomaisiin rakenteisiin.


Metallinen ohutlevyankkuri MOLA. MOLAn rakenne sallii kiinnitettävän kohteen poistamisen ja uudelleen kiinnittämisen useita kertoja. Laajenee neljään suuntaan ja tarjotaan hyvän pidon kaikissa levymateriaaleissa. Suositellaan asennettavaksi HMZ levyankkuripihdeillä. Poran halkaisija 8mm, levyn paksuus 8-17mm.


Etusivu Rakentaminen PIENRAUTA Ruuvit, naulat ja kiinnitystarvike Mola- ohutlevyankkuri 5x26mm 6kpl sinkitty, ruuvilla. Kipsi - ja lastulevyasennuksiin, seiniin ja kattoihin. Selaa tätä tuoteryhmää: Ruuvit, naulat ja kiinnitystarvike . Kipsi- ja lastulevyasennuksiin, seiniin ja kattoihin. Pakkauksessa ankkuria ja ruuvit. Ostin taulu-TV:n (15kg) ja tarkoituksena on laittaa se seinälle ostamallani kiinnitystelineellä.


Kiinnitysteline tarvikkeineen on ihan OK, mutta kodin kipsilevyseinä ei oiken vakuuta. Kyseinen seinä on väliseinä, jossa on vain ko. Pystyjen paikkaa en ole löytänyt koputusten . Kun kipsilevyyn halutaan ripustaa raskaampia tavaroita, voidaan valita joko muovinen kipsilevyankkuri tai metallinen ohutlevyankkuri. Näillekin porataan ensin sopivan kokoinen reikä levyyn. Kotimaista Sormat Oy:n laatua.


Soveltuu levymateriaaleille ja ontelotiloihin. Fischer- ohutlevyankkuri -4-kpl. Holkkiankkurit,Naula-ankkurit,Messinkiankkurit. ZENTECH ohutlevyankkurit. ANKKURI METALLI, RUUVI UPPOK.


Ruuveihin kohdituu sekä vääntöä, että vetoa ulospäin. Mikä on paras tapa tehdä kiinnitys lastulevyyn? Paksut ruuvit vai metalliset ankkuriruuvit? Tällaiset ohutlevyankkurit pitävät hyvin. Kemialliset ankkurit ja lisätarvikkeet.


Pitkävartinen patteripensseli,pääsee pattereiden väleihin ja taakse. Kesto niillä kuitenkin vähän . Kevyisiin kiinnityksiin kipsilevyille (max. kuormitus kg, varmuuskerroin 5) on kätevintä käyttää KLA- ja KLA METAL -kipsilevyankkureita. KLA M -metallitulppaa voidaan käyttää myös kovissa kipsilevyissä ja kohteissa, joissa vaaditaan parempaa palonsuojausta. KLA-tulppaan kuuluu ruuvi (Ø 5mm, pituus tai 50mm). Osan numero kaavion: Nimikkeen nro Erittely.


CC RCH SCPSASelf-Locking hanger kit . Ohutlevyankkuri OLA Sormat.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto