Lifeline lattian peruspesu

Poista irtolika imurilla, mopilla tai lakaisemalla. Pese lattia koneellisesti . Materiaali voidaan kierrättää tuotannossa ja polttaa käytön jälkeen energiajätteenä. Kosteampia menetelmiä on syytä käyttää vuorotellen kuivien menetelmien kanssa pinttymien ehkäisemiseksi.


Huolehdi, että lattian pinta jää kuivaksi. LifeLine -laatat ovat parhaimmillaan . PUR pinta on kulunut pois, vaikka lattiat on vahattu. Oman kokemukseni mukaan PUR-pintaiset sekä tämä Lifeline lattia vaativat ehdottomasti koneelliset menetelmät eli ainakin yhdistelmäkoneella pesun sekä. Käytä yhdistelmäkonetta . Noin vuotta vanha PUR- lattia alkaa vasta nyt osoittamaan peruspesun tarvetta. Kuinka erottaa Pur-pintasen muovin ja tän uuden Enomerin( lifeline ) toisistaan?


Tiedän et puhdistus ja hoito on suht samanlaista mut silti haluaisin tiet. Rakennusajaksi lattia tulee suojata esim. Tarvittaessa huuhtelu tehdään useaan . Siivous- ja puhdistusalan verkkokauppa. Tuoteryhmä:Kiilto Lattian puhdistus- ja hoitoaineet.


Enomer on markkinoiden ensimmäinen lattiamateriaali , jolla on saavutettu paremmat käyttöominaisuudet . Diversey_Care_tuotekuvasto_1_. Ratkaisumme suojaavat yhteistyökumppaniemme tuotemerkkejä ja parantavat tuottavuutta sekä suoritustehokkuutta terveydenhuollossa, ruokapalveluissa, myymälöissä,. Iisalmen kaupunki Liite Ruoka- ja siivouspalvelut v YLLÄPITOSIIVOUKSEN TYÖOHJEET KOULUISSA LUOKAT opetustaulut ja taulusienet pestään pulpettien päälliset, pöydät, ikkunalaudat ja muut ulottuvuuskorkeudella. PVC- VAPAAT enomer -matto esim.


Pintapesua voidaan käyttää peruspesun vaihtoehtona silloin, kun lattian vahapinta ei ole liian kulunut. Menetelmän tarkoituksena on . Ylimääräiset huoneiden siivoukset tehdään yksikköhinnoilla - ikkunat - katot ja kattovalaisimet - seinät - kalusteet - lattiat - tekstiilit (myös likaantuneet patjojen päälliset) - jääkaapit, sulatus ja pesu - uunit, puhdistus - liedet ja liesituulettimet - kaikki pinnat ja sälekaihtimet - myös kaapien sisäpuolet - peruspesu ja suojaus . Millä aineella peruspuhdistus suoritetaan ja millä aineella lattia sen jälkeen suojataan? Kulunut muovimatto vahattiin Floor Top -vahalla kolmeen kertaan.


Peruspesujen tarve riippuu myös päiväkodin toiminnasta, sijainnista ja likaantu- vuudesta, pintamateriaaleista ja niiden. Nämä aineet sopivat niin tasopintojen kuin lattian siivoukseen. Samaa puhdistusainetta voidaan.


Linoleumin hoitojärjestelmä Pintapesu Quick menetelmä Lattioiden pintapesu ja paikkavahaus Vahaus ja vahanpoisto Vahanpoisto ja. Järviseudun ammatti-instituutti JAMI.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto