Kivennapa raivola

Se oli suurin Kannaksen rajakunnista, ja sillä oli myös pisin yhtenäinen raja . KIVENNAVAN RAIVOLAN KYLÄ - PALA KADONNUTTA KARJALAA. Kylä sijaitsi eteläisellä Kannaksella. Raivolan pääsivu johon toivotaan sisältöä. Pietariin oli matkaa vain kilometriä. Aineistotyyppi: Valokuva.


Aiheen tarkenne: vasemmalla talo ja sitä kiertävä aita, oikealla tie ja ihminen. Inventaarionro: KUVKVV501:54. Sen aikuisista rautatienaika- tauluista näkyy, miten tuo . Hölttä Viktor (Juho), v. Kivennavan kirkonkylää, näkymä Linnanmäeltä.


Subject detail: vasemmalla talo ja sitä kiertävä aita, oikealla tie ja ihminen. Lappeenrannan maakuntakirjasto. Collection: Kuva-arkisto. Measurements: x 1mm. Sarja: Pää- ja rippikirjat.


Ison Vihan jälkeen olot rauhoittuivat. Täällä Vanhaksi Suomeksi kutsutulla voittomaalla Ruotsin lait pidettiin kuitenkin voimassa. Ne kertovat sivullaan lähes kylän tiloista, taloista, ihmisistä ja tapahtumista. Tekeillä on tällä hetkellä vielä Siiranmäen ja Ylentelän kirjat, jotka ovat aineistojen . Talollisen tytär Miettilästä. Onhan siellä minunkin suvussani Maria Tuomaantytär Savolainen syntynyt 27.


Hiskin mukaan on vihitty 03. Elektra-aineisto, rajattu käyttöoikeus. Pamppala, Metsävartijan l, Lyydi, Sofia, Matintr. Se sijaitsi vanhalla Riitamaa-alueella, josta käytiin jatkuvia taisteluja vuodesta toiseen. Selitysosa – Explicatio Notarum.


D Alava niitty kuormaa. E Hevoshaka, sopii niityksi. Кивинебъ) Вчера немного прохватили по Перешейку, так сказать, разведать, как приходит Весна, и посетить любимые места.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto