Käytävämattoja

Suomen monipuolisin palveleva mattokauppa mattokymppi. Mattot saat sovitteille kotiisi. Katso ja ihastu kategorian Eteismatot ja käytävämatot tuotteisiin Sotkan uudistuneessa verkkopalvelussa. Laadukkaat ja edulliset Eteismatot ja käytävämatot -kategorian tuotteet Sotkasta! Laaja valikoima käytävämattoja Askolta.


Täältä löydät erittäin laajan valikoiman käytävämattoja , joiden pituuden saat itse päättää. Valitsethan mattoon myös kanttauksen, mikäli haluat ammattitaitoisen henkilökuntamme kanttaavan maton. Eteinen on ensikosketus kotiisi. Siisti ja kaunis matto luo huolitellun vaikutelman.


Kanttaamme matot rullasta tarvittavan mittaisiksi. Juuri sen pituisena, mikä käytävääsi sopii. Näin ollen saat eteisestäsi kauniin näköisen oikean kokoisella käytävämatolla.


Käytävämatto metritavarana hankittuna helpottaa sisustamista. Mittatilausmatoillamme on ilmainen toimitus. Etkö löytänyt valmiista matoista sopivaa kokoa? Ei hätää, käytävämattoja on saatavana 80cm ja 100cm leveytenä rullasta, jolloin voit tilata juuri oikean mittais.


Meiltä löydät käytävämatot , joiden pohja on tehty kumilateksista, joka pitää maton tukevasti paikoillaan. Liikkeessämme on laaja valikoima erilaisia käytävämattoja. Pituus asiakkaan tarpeen mukaan. Mikäli valmiit leveydet eivät sovi tarpeisiinne, kavennamme maton haluamallenne leveydelle! Leikkaamme myös erikoismitoilla esim.


Käytävän ja eteisen matot on tehty kestämään kovaa kulutusta. Voit valita mieleisesi maton monista eri väreistä sekä malleista. Etolassa on todella monipuolipuolinen valikoima käytävämattoja. Tutustu valikoimaan ja valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva käytävämatto !

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto