Kaareva suihkuseinä

Kääntyvä kaareva suihkuseinä 700mm kirkkaalla lasilla (KAKAkirkas). Käytön jälkeen ovet voidaan kääntää seinän suuntaisesti, jolloin saadaan lisää vapaata lattiatilaa. Forsa suihkuseinä kaareva on tyylikkään näköinen suihkuseinä kylpyhuoneeseen.


Suihkuseinällä saat jaettua kylpyhuoneesi tilankäytön suihkun ja muiden toimintojen välillä pienessäkin kylpyhuoneessa käytännöllisesti. Voit valita useammasta profiili- ja l.

Laadukkaat ja kestävät suihkuseinät suojaavat muuta kylpyhuonetta vesi- ja saippuaroiskeilta. Suihkuseinä soveltuu käytettäväksi sellaisenaan tai se voidaan asentaa suihkunurkaksi toisen vastaavan seinän kanssa. Magneettitiiviste myydään erikseen.


Taittuva suihkuseinä on tilaa säästävä ratkaisu. Seinä laskostuu kylpyhuoneen seinää vasten kun suihkutila ei ole käytössä. Suihkuseinä ehkäisee ei toivottua veden roiskumista kylpyhuoneessa ja erottelee suihkualueen kätevästi.


Myös kätevästi verkkokaupastamme - tutustu jatkuvasti kasvavaan valikoimaan. Lisää vertailuun Toivelista.

Lasin reunoihin kiinnitetyt profiilit valmistetaan alumiinista. Kaareva kääntyvä suihkuseinä. Harmaa ja kiiltävä ovat anodisoituja pinnoitteita. Profiilit hiekkapuhalletaan ennen . Laajasta valikoimastamme löydät tyylikkäät ja kestävät suihkuseinät jokaiseen kylpyhuoneeseen.


Tervetuloa ostoksille K-Rauta kauppoihin ja verkkokauppaan. Sanka SYNC kaareva suihkuseinä savulasilla ja mattahopeisella profiililla. Se kaartuu kauniisti ja myös suojaa muuta kylpyhuonetta vesiroiskeilta.


Suihkuseinän säädettävä tukijalka mahdollistaa suihkuseinän tukevan asennuksen . Kääntyvä suihkuseinä on tilaa säästävä ratkaisu. Suihkuseinä voidaan asentaa r. Vihta alatiiviste 50mm, 1m. Kiinteä kaareva suihkuseinä.


Uusi suihkuseinä SYNC kaartuu kauniisti ja suojaa muun kylpyhuoneen tehokkaasti roiskeilta. Karkaistusta maitolasista valmistettu kääntyvä suihkuseinä. Helppohoitoinen tilanjakaja kylpyhuoneeseen.

Vakiokorkeus mitataan profiilin yläreunaan. Alatiiviste sisältyy toimitukseen. Tukitanko voidaan asentaa joko tai asteen kulm.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto