Isover villa 100 mm

Isover äänieristelevy KL-AKU mm. Palamaton ja turvallinen rakentajan peruseriste seinien, kattojen ja lattioiden eristämiseen. Lämpöä ja asumismukavuutta eristeillä K-Raudasta! Löydät meiltä laajan valikoiman villoja ja eristeitä eri rakennuskohteiden eristyksiin, mm.


Eristeiden käyttökohteita esim.

Valikoimastamme puhallusvillat . Tuotteiden pitkälle kehitetty turvallisuus ja korkea laatu vastaavat asiakkaidemme vaativimpiinkin haasteisiin. KL-37-tuotteet on tarkoitettu erityisesti teräsrankaisten väliseinien eristämiseen (k600). Mineraalivilla eristää lämpöä ja ääntä ja auttaa tasaisen ja miell.


Lämmöneristysarvoissa kevyiden mineraalivillaeristeiden ykkönen. Käsiteltävyys ja asennettavuus ovat huippuluokkaa. Kotisi eristeet saat tilattua helposti netistä.


Netraudan valikoimasta eristelevyt, eristevillat ja muut eristämisen tuotteet kotiin toimitettuna.

Villa on lahoamaton sekä hajuton tuote, joka pitää homesienet loitolla. Sillä voidaan eristää seinät, . Tuote soveltuu lämpöharkkojen saumaeristeeksi. ISOVER KL-on valmistettu . Ei kuulu tämän myymälän valikoimaan.


Tooterida sisaldab viite üksikpakki – neid saab transportida kasvõi sõiduauto katusel või järelkärus. Multipakis on tooted kokku surutud kuni ca oma normaalmahust. Optimaalse soojusisolatsiooni tagamiseks peab isolatsioonimaterjal täitma kogu selleks jäetud ruumi, seega peavad isolatsiooniplaadid olema laiuses arvestuslikest mõõtudest veidi suuremad (kuni mm ). Villa paksus tuleb valida vastavalt konstruktsiooni (prussi) paksusele ning soojustus peab asetsema kõikjal . Samas Ursa rullvill mida paigaldanud olen (nr oli vist) oli väga kehva kvaliteediga, pude ja 100mm paksuse asemel pigem 80mm. Kas tasub üldse mõelda selle URSA peale ja loota, . Paketteja löytyy yhteensä 35kpl. Lisäksi ero villaan ei ole noin suuri.


Käytännössä Finnfoam (ja Solimate) antavat etua siinä, ettei niidän päälle tarvitse jättää niin isoa ilmarakoa kuin villan päälle. Muistaakseni villan päälle pitää jättää 1mm ja Finnfoamille riittää mm , mutta saatan muistaa väärinkin, eli tarkista tämä. Laos saadaval pakk Pakk – 2. Toisaalta kokemuksen mukaan pinon paksuntaminenkaan ei juuri tuo enää lisää parannuksia 100mm :n paksuuteen verrattuna.

Juu halkasia ja korkeus villa 10cm bauhas täysi rulla. Lähetetty minun PLK-Llaitteesta . Parempi lämmöneristävyys tuo säästöjä lämmityskuluissa koko rakennuksen tulevan .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto