Ikkunan aukipitolaite abloy

Värit: valkoinen, harmaa. WF2kytkee sisä- ja ulkopuitteen toisiinsa, joten ikkuna avataan yhdellä otteella. Materiaali: ruostumaton teräs. Aukipitolaitteessa on tukeva rakenne ja portaaton säätö. Soveltuu myös hotelleihin ja muihin julkisiin tiloihin.


Sisältää alumiinisen rungon kiinnitysruuveineen. Rungon säätöruuvi (ns välipultti ) varusteineeen myydään erikseen. AUKIPITOLAITE ABLOY WF2JA. Käytetään sisäänaukeavissa, tuuletusluukuissa ja ikkunoissa. Kiinteällä painikkeella, aukipitolait- teella ja pitkäsulkijalla varustetussa ikkunassa puitteiden tulee normaaliti- lanteessa olla aina kytkettynä toisiinsa . Tämä toiminto avaa modaalisen valintaikkunan.


Hover over image to Zoom. KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET. Se kytkee ikkunan sisä- ja ulkopuitteet toisiinsa sekä pitää ikkunan avoimena ilman hakaa.


Molemmat ikkunanpuitteet aukeavat tuuletusasen-. Jos ikkunat ovat leveitä tai korkeita tai niissä on ylä- tai alasaranat, tarvitaan myös kpl aukipitolaitetta WF881. Jollei tuuletusikkunassa ole ritilää tai säleikköä, on sen aukeamista rajoitettava välisulkimella. Tuuletusikkunan aukeaminen.


Välisuljin estää tuuletusikkunan liikkumisen tuulen vaikutuksesta ja rajoittaa aukeamisen turvallisuussyistä korkeintaan 1millimetriin. DC1aukipitolaitetta käytetään DC1ja DC1liukuvetolaitteiden kanssa. Säädettävä auki - Hinta: 6. Jos ikkuna halutaan avata kokonaan, painetaan muovisesta lukitusvivusta (2) lukkokieli alas ja irroitetaan naru (1) painamalla alaspäin. FIX on vain alasaranoidussa ikkunassa turvallisuussyistä käytettävä lisävarmistin . Kiinnikkeet ja teleskooppiputket lakattua terästä. Tanko ruostumattomasta teräksestä.


Mitat kuvassa millimetreinä. WF2kytkee sisä- ja ulkopuitteen toisiinsa, joten ikkuna avataan yhdellä. ABLOY suojaa ihmisiä, omaisuutta sekä liiketoimintaa – ABLOY OY. Tommoisia susia nuo ovat. Ikkunoiden aukipitolaitteet.


Meille tuli Kaskipuun surkeat ovet ja niissä yhdessä on tuo aukipitolaite Abloylta. Jo asennuspäivänä oli karmissa kolhut salpojen kohdalla koska aukipitolaite ei jaksa pitää oikeasti kohtalaisellakaan tuulella ovea auki. Kyselin asiaa aikoinaan ja vastaukseksi . Täältä löydät aukipitolaitteet , kaksoissalvat ja sopivat ikkunanpainikkeet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto