Chrysler 300c kokemuksia

Mutta kertokaapa kokemuksia , onko malli. Minkälaista kokemusta 300C mallista. Chrysler 300m kokemuksia ? Itseä kiinnostaisi diesel touring. Nyt on jo pikku hinnalla noita myytävänä.

Ja olisi ihan kiva jos olis. Hemejäkin saa suht edullisesti. Onko kellään kokemuksia autosta. Se on sama viekö auto omassa käytössäni 5 . Uusi 300C on massiivinen ilmestys. Keula on korkea ja ikkunat pieniä.


Pyörät ovat 18-tuumaiset.

Kromia on käytetty varsin vähän. Tekniikassa apua on haettu MB:n E-sarjasta ja auto on edeltäjistään poiketen takavetoinen. Amerikkalaiset autot olivat pitkään yksinomaan takavetoisia, mutta valmistaja toisensa jälkeen joutui antamaan etuvetoisille autoille tilaa. Serkulla oli tollainen ajossa ja kokeilin miekin sitä Cool Siinähän on mersun tekniikka ja kovin siltä kuulosti käyntiäänikin.


Tosi mahtava auto ajaa esim. Se edusti muistojemme amerikkalaista autonvalmistusta puhtaimmillaan: järkälemäisen iso auto, jonka varustelu löi laudalta kaikki muut. Nyt 300C:stä myyntiin tullut dieselversio sotkee tätä mielikuvaa. Eiväthän amerikkalaiset dieselillä ajele! Eli onkos jollakulla moisista potkulaudoista kokemuksia ? Tiedän että niissä on etupään nivelissä helposti sanomista, mutta neet voinee vaihtaa parempiin.


Katsastuksessa se taas näkyy. Meiltä löydät myös kaikki Suomessa myytävät uudet autot. Ajo-ominaisuudet saisivat olla täsmällisemmät ja jousitus mukavampi. Niitäkin enemmän parantamisen varaa olisi ketteryydessä. Toisaalta ison auton ostava tietää että massiivinen amerikan auto ei ole kotonaan ahtailla parkkipaikoilla.


Melutaso vastaa kilpailijoita.

Mercedes-sukuinen V6-diesel sopii . Heräs tuossa mielenkiinto ko. Löytyykö nyymeiltä kokemuksia kyseisestä autosta? Kaikki ammattilaisjuomarahat ovat tervetulleita. Ihan sama kuinka ottaa esiin katsastustilaston tai kuinka 300C perustuu vain jo silloin vanhentuneeseen Mersun alustaan.


Toisaalta Tuomiojan-Halosen demokvatiassa kaikki USA:sta tulevahan on lähinnä suoraan saatanasta, joten maineen takana voi myös olla muuta kuin itse automerkkiä. Vastaukseksi tulee vaan . C kyllä tappelis näin perstuntumalla kovasti EVO 8:n kanssa. Ja puhun nyt tosiaankin siitä Vmallista en näistä hinnat-alkaen . Valikoimaan kuuluu sedan- ja farmarimallit, joiden välillä ei ole hintaeroa. C: stä on tulossa myöhemmin myös coupé-malli.


Moottorivaihtoehdot ovat 2. C tunnetaan suuresta maskista, . Se on iso, se on amerikkalainen, siinä on bassoa ja iso sydän. Pentti Perusteuvon osio: Aivan liian suuri moottori, kuluttaa paljon, turhan iso muutenkin, huollot kalliita. Autoihmiset, lukekaa eteenpäin: Ensi tunnelmat: Burrrrrrm . Kauhea autokuume taas näin keväällä ja jostain syystä tuo 300C miellyttää silmää ja vielä hyvinkin paljon.


Jonkun verran olen Googlaillut ja vieraillut foorumeilla lueskelemassa. Tuntuu jakavan mielipiteitä aika hemmetin paljon. Joten, kannataako ostaa vai pitää .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto