Annetaan vanhoja ikkunoita

Myydään vanhoja ikkunoita alkaen Eur 12. Annetaan vanhoja ikkunoita. KAUPPATAITEOVI - ( ALUPROF MBFold Line). Lahjoitetaan 50-luvun talon erikokoisia ikkunoita annetaan pois.


Varastoitu kylmässä autotallissa, kaikissa ei ole pokia tallessa.

Hanki ikkunat , ovet ja lattiat edullisesti Nettimarkkina. Ikkunat , ovet ja lattiat. Artist ABC : avaa ikkunoita musiikin . Sähköpostiinne tulee automaattinen ilmoitus heti, kun joku varaosapankeista syöttää sopivan kokoisen ikkunan sivuillemme. Jos työn alla on isompi ikkuna - projekti, eikä vanhoja ikkunoita löydy kissojen eikä koirienkaan avulla, annamme mielellämme tarjouksen myös uusista, vanhan mallin mukaan tehdyistä ikkunoista. Vanhat ikkuna olleet katoksessa vuosia nyt saa hakea pois.


Hinnat ovat viitteellisiä, kunnon mukaan.

Tarjouksia otetaan aina vastaan. Maksuna käteinen ja toimitustapana nouto paikan päältä. Kysy lisätietoja: varaosakysely. Myös pari hajakokoa saatavilla. Yhteydenotot yksityisviestillä.


Oma hieman yli vuotta vanha talomme tuntuu kiinnostavan kovasti ikkunamyyjiä. Tasaisin väliajoin saan soittoja, joissa ehdotetaan vanhojen ikkunoiden uusimista. Päätin sitten kerran antaa ikkunamyyjän tulla kylään tekemään tarjousta ikkunoiden vaihdosta. Olin utelias tietämään mikä on omin käsin . Siirrettävä hirsikehikko Hyvinkäällä. Yläkerros lautarakenteinen.


Alkuperäiset ruutuikkunat , ovet sekä pönttöuunit neuvoteltavissa kehikon ostajalle. Osa uusia,osa käytettyjä. Irroitettava kiinityslaippa ja säätöjalka. Kulkeutuu tarvittaessa Siilinjärvi-kuopio.


Aluksi lasi- ikkunoita oli vain kirkoissa, joiden estetiikkaan kuuluivat keskiajalla kristillisiä aiheita kuvanneet lasimaalaukset.

Alumiini ikkunoita en missään nimessä halua. Onnistuuko puusepän tehdä noin tiiviit . Maamme kiinteistöissä on yli miljoonaa vanhaa ikkuna ja oviyksikköä. Vanhojen ikkunoiden ja ovien vaihto on vähäistä, n 5tuhatta yksikköä vuosittain.


Kuntotarkastukset sekä lausunnot antaa ikkuna -alalle kouluttamattomat tietäjät. Hiiret vilistävät tiehensä ja kissat norkoilevat lattialla niissä kohdissa, joihin auringonsäteet osuvat. Navetan alakerrassa on kanala, mutta kanat ovat tiessään.


Kenelläkään ei ollut enää aikaa antaa niille jyviä ja niin kanat mestattiin. Jäljellä on vain tyhjiä häkkejä, lautakasoja, vanhoja ikkunoita , ovia ja valtavia lasipulloja, .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto