Sorvattuja linnunpönttöjä

Suuret pöntöt, kuten pöllöjen pöntöt, hän tekee ehdottomasti haavasta. Konkarin arvion mukaan koivusta sorvattu pönttö kestää 3-vuotta, mutta haavasta tehdylle hän . Sta voit tilata Suomessa pesivien lintujen pöntöt suoraan lähimpään postitoimipisteeseen. Hyvä tarkoitus saattaa joskus kääntyä karvaaksi pettymykseksi.


Tämän sai kokea ruokolahtelainen Satu Ruotsi, joka halusi taata hyvät pesimäolosuhteet pihansa linnuille. Hän tarttui Suomessa viime vuonna käynnistyneeseen miljoonan pöntön haasteeseen ja osti Imatralta linnunpönttöä. Lentoaukon suojapelti -metallia -reiän koko mm,. Suojapelti mm reiällä -pellissä valmiit reiät. Metsätöiden ohessa tein linnunpöntön moottorisahalla.


Piiri on laittanut pönttöjä muun muassa Paukanevan luontoreitille sekä lahjoittanut pönttöjä myös Ähtärin Eläinpuistoon. Piiri on nikkaroinut pönttöjä myös riistanhoitoyhdistysten, metsästysseurojen, metsäyhtiöiden ja muiden tahojen . Tästä kotikolo kirjosiepolle, kuusitiaiselle, töyhtötiaiselle, hömötiaiselle ja sinitiaiselle. Linnunpönttö on valmistettu sorvaamalla koivupöllistä sisus pois. Käsityönä sorvattuja linnunpönttöjä.


Olisiko kenenkään silmään pistänyt kauppaa, huoltoasemaa tms. Mieluummin sellaisia koivusta sorvattuja. Mikä sitten olisi paras pönttökoko omalle pihalle? Entä kesämökille tai naapurimetsään?


Sorvattujen linnunpönttöjen hinnat. Montako pönttöä pihaan voi laittaa ja mille korkeudelle? Jos lintuharrastus ei ole tuttu, mielessä pyörii varmasti kysymys jos toinenkin. Palaamme näihin seuraavassa blogijutussa ja . Metsästäjät sorvaavat tuhansia linnunpönttöjä vuosittain.


Sorvauksen tuotoksia jaetaan ilmaiseksi piirien Pönttöpäivillä. Monet liiton jäsenet ovatkin jo . Mistä materiaalista linnunpöntön seinät kannattaa tehdä? Höyläämätön lauta on kestävää ja hengittävää, joten se sopii hyvin seinien rakennusmateriaaliksi. Myös sorvatusta luonnonpuusta voi rakentaa pöntön, mutta se ei ole yhtä pitkäikäinen.


Luontoon hyvin maastoutuva linnunpönttö. Liikala rakentaa pyöreästä puusta lähes. Kirjosiepolle ja talitiaiselle, 14. Leppälinnulle, kottaraiselle ja tervapääskylle, 16.


Pöllöille pönttöjä tilauksesta. Eri puulajeista, etupäässä koivus. Pohtiolammella on myytävänä seuraavia sääksiaiheisia tuotteita ( sääksikeskuksen aukioloaikoina). Jokaiselle yhdeksän (9) .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit