Rexona maximum protection kokemuksia

Vai onko kovin uusi tuote? Kokemuksia vaan haluaisin, että toimiiko. Pitääkö kainalot kuivina ja raikkaina? Maksaa kuitenkin kympin, ettei viitsisi turhaa ostaa. Terkuin kaikki testannut.


Sitä on eri tuoksua, yks näistäi myös tuoksuton.

Ovat ilmeisesti tehokkaita, mutta millaisia tuoksuja noissa on, vahvojako? Violetti on Sensitive, mutta ei ole tuoksuton. Clean on varmaan dovemainen. Voimakkaasti hikoilevalle naiselle deodorantti? Paras deodorantti, jota olet käyttänyt?


Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Välimuistissa Samankaltaisia 17. Jännää tässä deossa on sen voidemainen koostumus, se levittyy kainaloihin hyvin ja oman kokemuksen mukaan imeytyy melko nopeasti eli ei sottaa mustia vaatteitani.


Haluaisin kuulla teidän kokemuksia tästä deodorantista.

Suhtauduin myös suurella . Rexona Maximum Protection Confidence. Laitan yleensä vain iltaisin suihkun jälkeen. Hulluilla Päivillä on tarjouksessa Tommy Hilfigerin deo stickit, joten kävin nappaamassa Tommy Girlin, josta oli hyviä kokemuksia viime vuoden puolella. Ei tosin ole kokemuksia stickistä, mutta sama tuote on roll on -versiona suosikkini.


Aoteekeista ja päivittäistavarakaupoista saatava Triple dry on hellävaraisempi vaihtoehto. Siinä on tunnin suoja, itse käytän kyllä joka päivä, mutta ei ole pakko (jos ei ole tarve). Onko kenelläkään kokemusta mikroneulauksesta laajentuneiden ihohuokosten hoidossa? Tämä paljon puhuttu mikroneulaus lupailee kuitenkin apua myös tähänkin ongelmaan, mutta onko kenelläkään tästä omakohtaista kokemusta ? Oon miettinyt sellaisen hommaamista, mutta hintaa on kuitenkin opiskelijabudjetille niin paljon ettei ihan sokkona viitsisi ostaa. Ansku (Ei varmistettu) 2. Mä oon käyttänyt maximum protectionia, vaikka . MAXIMUM PROTECTION STRESS CONTROL.


Helposti levittyvä voide, aktivoituu rasituksesta. Parin tunnin jälkeen alkaa jo tuoksahtamaan hieman näin lämpimällä ilmalla. Olen nähnyt tästä vain telkkarimainoksen ja tyrmistyin kyllä hinnasta.


Tuoteselostuksessa voide siis kuulostaa todella lupaavalta, mutta kokemus oli kyllä laimea. En huomannut mitään näistä vaikutuksista, voide oli kyllä kevyt ja miellyttävä ja. Hikoilu… What more can i say?

Joskus se on ongelma ja .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit