Peitelevy valkoinen

Peitelevyt seiniin ja sisäkattoihin. Teräskannet valkoiseksi maalattuja. Kulmissa kiinnitysreiät halkaisijaltaan mm. Soveltuu sisäseinä- ja kattoasennukseen.


Arvioi tämä tuote ensimmäisenä.

Valitse osamaksuaika: Tämä laskuri näyttää vain esimerkkilaskelman. Lopullinen laskelma näkyy laskulla. IKEA-keittiömallistosta löydät parhaimmat peitelevyt lukuisissa eri sävyissä. Seinäspotti Nordlux Aslak 1-os Valkoinen. Kattospotti Nordlux Aslak 2-os Valkoinen.


Runko valmistettu mm materiaalista. Tarkastusluukku äänieristyksellä. Koot: 3x 3mm 4x 4mm 6x 6mm.

Huomaamattomat luukut on tarkoitettu . Materiaalivahvuus mm. Tuotetta saa ennakkotilauksella myös halutun värisenä RAL-värikartan mukaisesti. AVAUTUVA -mallii on jälkiasennukseen. LIIMATTAVA -malli ei avaudu (muodostaa kosteussulun).


Valmistettu kestomuovista, uppoasennuksiin. Uppoasennuspeitelevy 1-osaisille keskiölevyllisille kalusteille, kuten esimerkiksi kytkimet. Pinta on kiiltävä ja helppo pitää puhtaana. Puhdistus tavanomaisilla miedoilla kotitalouden pesuaineilla.


Puhdistamiseen ei saa käyttää tolua ja voimakkaiden liuottimien . Exxact Primo 2-kehys peitelevy valkoinen. PAX, Dryson, Wösab, Käytetään, kun Pax-seinäventtiili ei peitä kanavaa. Aukkoon, jonka halkaisija on enintään 1mm. Eloksoitua alumiinia oleva johdon läpivientireiällä varustettu peitelevy jakorasialle.


OPAL ALS4PEITELEVY VALKOINEN 18MM 2KPL. Jussi uppoasennuspeitelevy 85mm kahdelle 1-osaiselle kojeelle. DIN-aukon peitelevy keskuksiin ja modulikoteloihin.

Ohut, valkoinen peitelevy seinän ja alakaton tarkastusaukoille, ruuvattava. RUUVIN PEITELEVY S VALKOINEN.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit