Nestemäinen kangastapetti

Nestemäinen kangastapetti. Uusi konsepti Suomen tapetti-markkinoilla. Se on vesipohjainen, saumaton kuitutapetti, joka sopii loistavasti asuin- ja liikekiinteistöjen sisustukseen! Kangastapetti on vesipohjainen, saumaton kuitutapetti, joka sopii loistavasti asuin- ja liikekiinteistöjen sisustukseen.


Sisältää luonnonkuituja ja . Suomen Betonileimasin Oy:ltä saat hankittua Oriental Coat -tapettia, joka on japanilaisen Fujiwara Chemical Co.

Ltd:n valmistama nestemäinen kangastapetti. Vesipohjainen, massana levitettävä saumaton kangaskuitutapetti joka sopii loistavasti asuin- ja liiketilojen. Silk Plaster nestemäiset tapetit on korkealaatuiset, luonnolliset ja terveydenystävälliset (allergiavapaat), sopii seinien ja kattojen päällystämiseen sisätiloissa ja on pinnalla pehmeä ja silkkinen. Ostimme tässä vähän aikaa sitten nestemäistäkangastapettia.


Nohh päätimme kokeilla sitä. Teimme kaikki ohjeiden mukaan. Sitten kun alettiin sitä laittamaan seinään ( lasikuitutapetin päälle) niin kuinka kävikään eihän se siinä pysynyt!


Ja niin mainostettiin että . Itse sain kuulla tästä ystävältä, jotka vasta rakensivat uuden kodin ja laittoivat tätä nestemäistä kangastapettia yhdelle seinälle.

Tämä on siis vesipohjainen nestemäinen kangastapetti. Saumaton kuitutapetti, joka on valmistettu luonnonmateriaaleista. Sopii kaikenlaisille pinnoille. Sen verran seinän sävy häiritsi että laitoin vielä ennen tupaantuliaisia seinälle nestemäisen kangastapetin. HT-huonetta miettiessä: Onkohan kellään kokemusta tästä materiaalista?


Akustoinnin kannalta kieltämättä houkuttelisi vuorata huone tällä:. Katso, kuinka nestemäinen kangastapetti levitetään! Katso kuinka tapetti leviteään seinälle!


Veden ja liisterin sekoitukseen lisätään kangaskuituja ja tästä syntyvä massa levitetään tasaisesti haluttuun pintaan. Kuivuessaan tapetista tulee eläväinen ja yhtenäinen . Vesipohjainen, saumaton kuitutapetti joka sopii loistavasti asuin- ja liikekiinteistöjen sisustukseen! NESTEMÄINEN KANGASTAPETTI (POLDECOR). Löytyykö palstalaisista joku jolla olisi omakohtaistakin kokemusta sellaisen asentamisesta?


Tapetti peittää epätasaiset, vanhat ja . Pistän tähän filminpätkän näytille. Käytiin tuon isännän kanssa ihan Turussa asti tutustumassa moiseen ihmeaineeseen ja nähtiin malliseinä - komea oli. Mutta, myyjä on myyjä ja sellaisen tehtävä on myydä . Homma alkoi sillä että jo edellisenä iltana pussillinen puuvillatapettimössöä laitettiin ämpäriin .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit