Lämpöharkko 200

Muuraukseen käytettävän weber. Ohutsaumamuurattava, pontattu Leca- harkko uudistaa harkkomuurauksen. Tämä tuo säästöä ja nopeuttaa sekä keventää työtä oleellisesti.


Päädyn pontti tarkoittaa, että pystysaumalaastia ei tarvita mikä nopeuttaa työtä edelleen perinteiseen . Koko, 2x 5x 1mm. Ladottavat lämpöharkot (alv ). MH2-tuoteperhe sopii todella monipuolisiin käyttökohteisiin. Harkkoja käytetään helpon käsiteltävyyden takia usein huoneiston välisissä seinissä ja kantavissa väliseinissä. Työn helppous korostuu myös saneerauskohteissa. Kevytsoraharkot soveltuvat erityisesti perustusten rakentamiseen.


Lopputulos on kestävä ja siisti. Perustuksien ja kantavien väliseinien muuraukseen. Leveys 2mm, pituus 4mm, korkeus 1mm.


Laastimenekki (Leca Laasti) n. Lex RUH- 2kevyt ja lämpöä eristävä leca- harkko , joka on vähän vettä imevä ja nopeasti kuivuva. Ei arka kosteudelle, pakkasenkestävä. Lisäksi harkkoa on helppo työstää.


Mittatarkka ja kevyt harkko erityisesti perustusten rakentamiseen. Raudoite Lammi 375x1 aukkoteräkselle, 30kpl. Ne soveltuvat kaikentyyppiseen rakentamiseen pientaloista teollisuusrakennuksiin.


Siporex harkot ovat erittäin mittatarkkoja ja niiden asentaminen ohutsaumamuurauksena onnistuu nopeasti ja varmasti. Lähetämme tuotteet 1-arkipäivässä. Ponttiharkot ohutsaumamuurataan ponttiharkkolaastilla (esim. Fescon) mm:n vaakasaumalla, pystysaumoissa ei . EMHU-3valettava eristeharkko ulkoseiniin.


MH- 2paikalla valettaviin pystyrakenteisiin. EH- 3muurattava eristeharkko. Lisätiedot ja pakkauskoot Sulje lisätiedot.


Ka- peampia harkkoja käytetään väliseinissä ja kak- sinkertaisissa seinärakenteissa. Kahdesta kevyt- sorabetonikerroksestaja niiden välissä olevasta. SPU- polyuretaanikeıroksesta . Pituus x leveys x korkeus, 6x 3x 2mm.


Byggmax - osta laadukkaita rakennustuotteita järkevään hintaan kategoriasta Harkot. Detaljikirjastosta löydät suunnitelmia erilaisiin kohteisiin PDF ja DWG muodossa. Muistathan, että suunnitelman soveltuvuudesta kohteeseen vastaa aina suunnitelman tekijä. Ei eristeharkko,riittääkö k arvo.


Jos ylimmäinen harkko olisi 150mm,saisi katkon sisäpintaan. Lisäeriste pitäis saada sisäpuolelle niin kantava 1mm tolppa osuis harkolle kokonaan. HARD on erikoiskova harkko seiniin, joissa tarvitaan suuria puristuslujuuksia.


Hard-harkkoja käytetään, kun Classic-harkkojen puristuslujuus ei. Lähtökorosta alkaen korkomerkit merkitään kulmatolppiin 2mm:n välein linjalankaa varten. Aukkojen paikat ja koot merkitään anturaan tai sokkeliin. Alimman harkkorivin alle asennetaan kapillaarikatko (esim. bitumihuopakaista), jos rakennesuunnitelmat niin vaativat. Harkkojen valmistuksessa, laadunvalvon- nassa ja koestuksessa noudatetaan Suomen.


LÄMPÖHARKKOJEN OMINAISUUDET. Lammin Betonin ladottava lämpöharkko on kooltaan 600x350x2mm ja painaa kg.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit