Jysk lakanat

JYSKissä on laaja valikoima edullisia sileitä ja muotoonommeltuja lakanoita sekä froteelakanoita eri väreissä ja koossa. Makuuhuone on yksi kodin tärkeimpiä huoneita ja hyvät yöunet ensisijaisen tärkeät hyvinvoinnillesi - virkeänä ja levänneenä kaikki sujuu helpommin. Inspiraatiota makuuhuoneen sisustamiseen ja vinkkejä hyviin yöuniin löydät myös blogistamme.


JYSK lanseeraa ympäristömerkityt lakanat ja pussilakanat. Nyt JYSKistä voi ostaa orgaanisia puuvillaisia lakanoita ja pussilakanoita, jotka kantavat sekä pohjoismaista joutsen- sekä EU:n kukka- ympäristömerkkiä. Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme näitä . Myymäläketju Jysk vetää pois markkinoilta Spider-Man -pussilakanasetin. Tunnettuahan on, että ihminen käyttää runsaasti aikaa sängyssä olemiseen. Mitä siellä tekeekin, aamulla ei pitäisi olla sen näköinen että oli ryppyjä lakanoissa.


Niin on muuten vaatteissakin, joita . Joudun joka tapauksessa ostamaan sinne varmaan vuosittain uudet lakanat , niin en aio ostaa mitään kalliita. Niin, tämä mamma silittää lakanat pesun jälkeen ja sellaiset pussikulmaiset täydellinen no-no. Olivat - eli parisänkyyn lakana maksoi alle 15€ ja on parempilaatuinen kuin mikään Jysk tms. Disneyn hyväksymät, ympäristömerkinnän saaneet lakanat aiheuttavat terveysriskin.


Jysk ilmoittaa vetävänsä myynnistä Spider-man -kuosisen pussilakanasetin. Jyskissä myyty Spider-man -pussilakanasetti sisältää aromaattisia amiineja. Jysk on myynyt kyseisiä settejä yhteensä kappaletta aikavälillä tämän vuoden helmikuun ja toukokuun välillä. Familon uudet himmeästi hohtavat Ultra- puuvillaperkaalilakanat kuuluvat “rapsakoiden” hotellilakanoiden kastiin. Vuodevaatteissa pätee nyt kätevä trendi: mitä ryppyisemmät, sitä kauniimmat.


Tämä johtunee osin siitä, että pellavalakanat ovat olleet kovassa huudossa jo pidemmän aikaa, ja niiden luonnollinen ryppyinen ilme on kieltämättä hyvin kutsuva ja kodikas. Ryppyisten lakanoiden ilmiö on tietysti vapauttava . Suosikkihahmot kuten Frozen, Lego Ninjago, Ryhmä Hau, Star Wars, My Little Pony ja Justin Bieber lasten pussilakanoissa. Jatkuvasti tarjouksessa löytyviä tuotteita esim. Osta myymälästä tai JYSK. Huonekaluketju Jysk Finland vetää markkinoilta myymänsä Spider-Man - pussilakanasetin, jonka on todettu sisältävän syöpää aiheuttavia aromaattisia amiineja.


Mistä paksummat, kestävät lakanat kohtuuhintaan parivuoteeseen? En tarvitse erikoisuuksia. Millainen materiali kreppi on (siis puuvillakreppi)? Niitä on pussilakanoissa, löytyy ainakin Jysk kaupassa. Olen kirjoittanut aiheesta myös kuluttujapalveluun, joskaan sieltäkään ei ole otettu mitään yhteyttä.


Kävin Jyskissä kiertelemässä, niin kyseisen pussilakanasetin hinta oli nostettu euroon. Setin tarkat tiedot: Pussilakanasetti TRILLE musta KRONBERG lux. Joskus ostettu jotain JYSK :n pierunkuoria ja ne kyllä käryää niin pahalle että pakkohan ne on eka pestä. Lakana musta KRONBERG 2X 260.


Kyllä meillä on mennyt pesuun myös Luhdan ja Finnlaysonin puuvillasatiiniset lakanatkin ja kyllä niissä on myös ollut teollinen haju.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit