Isännänviirit

Laadukkaat, kotimaiset isännänviirit pihasi kaunistukseksi. Materiaali 1 kudottu polyesterkangas. Kestävä ja kaunis avainlipputuote. Myönnämme isännänviireillemme vuoden takuun ostopäivästä lukien.


Tilaa laadukkaat, kotimaiset isännänviirit. Maakuntien isännänviirit.

Helposti liehuva, puolikiiltävä 1 polyesterineulos. Viireissä on kestävyyttä parantava Flagplus-viimeistys ja osa viireistä on saatavissa myös 1g Texmesh- kestoneuloksesta valmistettuna. Viirit on varustettu Suomen oloihin soveltuvilla pikaliittimillä . Saatavissa eri materiaalivaihtoehdoilla.


Siniristiviiri isännänviirinä. Lipputangon pituus, – m, – m, – m, –. Plastiset Oy myöntää isännänviireille vuoden takuun ostopäivästä lukien. Viiri hulmuaa upeasti pienelläkin tuulella.

Oikean pituinen viiri on noin puolet lippusalon pituudesta. Koodi, Nimi, Mitat, Hinta. Isännänviirit valmistetaan samasta laadukkaasta materiaalista kuin Suomen liput.


ISÄ01 Häme puna-valko n:o x 30 330. ISÄ01 Häme puna-valko n:o x 40 300. Viirin käyttöä tai ulkonäköä ei säädellä laissa eikä sitä myöskään tarvitse laskea yöksi. Sen voi myös halutessaan suunnittella itse.


Muutamana viime kesänä olen seurannut kesäasunnon lipputangon liehuvaa isännänviirin temmellystä. Välillä se liehuu suorana, tekee hurjia kiepauksia ja välillä se taas roikkuu tankoon liikuttuneena eikä liehu minnekään. Joskus viiriin syntyy itsestään solmuja, joskus se on kietoutunut tangon ympäri mytyksi.


Kotiseutuviirin käytöstä. Voimanlähteenä WordPress. Karkun viiri on samalla Sastamalan viiri. Toimiston aukioloajat: arkisin klo 8. Sukuviirit ja isännänviirit ovat kieppuvia viirejä.


Näillä viireillä luodaan yhteenkuuluvuudentunnetta joko kotiseutuun tai sukuun. Näiden viirien suunnittelu perustuu heraldiikan sääntöjärjestelmään.

Viirin pituus on noin puolet lippusalon korkeudesta. Nämä viirit voivat olla tangossa ympäri vuorokauden, jolloin valitettavasti . Valmistamme isännänviirit 100 .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit