Hammasväliharja gum

GUM Soft Picks Regular hammasväliharja - Pehmeä kuminen harjatikku hammasvälien puhdistamiseen ja ikenien verenkierron stimulointiin. GUM -tuotteet suuhygieniaan ja –hoitoon sekä suun ja ikenien ongelmiin. Fluoria sisältävät tikut saavat myös suun maistumaan paremmalta ja tuntumaan raikkaammalta käytön jälkeen. Kertakäyttöiset, kokonaan pehmeästä kumista valmistetut hammasväliharjat.


Pehmeästä kumista valmistettu hammasväliharja poistaa hammasväleistä plakkia ja ruokajäämiä. GUM Soft-Picks on erinomainen vaihtoehto henkilöille, jotka eivät voi käyttää hammaslankaa. Helppokäyttöinen vaihtoehto hammaslangalle.


Kapeneva harjaosa sopii monen kokoisille hammasväleille. Soveltuu ihanteellisesti käytettäväksi . Gum Soft Picks Advanced hammasväliharja puhdistaa hankalatkin hammasvälit muotoilunsa ansiosta. Pehmeät ja mukavan tuntuiset harjakset poistavat plakkia ja ruoan tähteitä. Hammasväliharja stimuloi ja ylläpitää ikenien hyvinvointia hieromalla. GUM Trav-Ler hammasväliharja kpl.


Trav-Lerin kolmionmuotoiset harjakset on todettu tehokkaammiksi kuin pyöreät harjakset. Poistaa tehokkaammin plakkia. Antibakteerin, harjakset käsitelty klooriheksidiinillä. Ergonominen, lisää käyttömukavuutta.


Kuminen harjamainen hammastikku hammasvälien puhdistamiseen. GUM ORIGINAL TRAVEL KIT HARJA,TAHNA,LANKA,SOFT PICKS KPL. Innovatiiviset kertakäyttöiset hammasväliharjat , valmistettu kokonaan pehmeästä kumista. Pehmeät ja taipuisat harjakset stimuloivat ja hierovat ikeniä hellävaraisesti.


Verenkierto paranee ja ienkudos pysyy terveenä . Kliinisen tutkimuksen mukaan hammaslankaa tehokkaampi. Harjatikut on valmistettu kokonaan pehmeästä kumista. Normaalin kokoinen harjaspää.


Aidot ja alkuperäiset kumiset hammasväliharjat. Kätevä apu hammasvälien puhdistamiseen. Hammaslangat sopivat ahtaiden hammasvälien puhdistamiseen. Valikoimassamme on tällä hetkellä Apteq plus, GUM ja Meridol -sarjan tuotteita.


Patentoidut klooriheksidiinillä päällystetyt harjakset. Harjaksista ei vapaudu klooriheksidiiniä suuhun. Harjasosaa voi taivuttaa 90º, jolloin se on helppo viedä takahampaiden väliin. Pakkauksessa mukana suojakorkki, jota voidaan käyttää myös jatkovartena . Mikäli bakteeripeitettä ei poisteta. GUM End-tuft on suunniteltu siten että voit pestä suun ongelma-alueetkin pienen harjasosan ansiosta.


Gum Soft-Picks hammasväliharjat puhdistavat hammasvälit hellävaraisesti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit