Betoniruukku pyyhkeestä

Hurahdin minäkin kokeilemaan betoniruukkujen tekoa vanhoista pyyhkeistä ja pitsiliinoista :) Herkutellaan myöhemmin lopputuloksilla, tässä ohje betoniruukkujen tekoon: Kävin rautakaupasta hakemassa pari säkkiä S30:ä, kun ei ollut mitään tietoa sen riittävyydestä ja vanhoja pyyhkeitä oli aika pino. Sen jälkeen puristele ylimääräiset nesteet pois ja aseta betoninen pyyhe kuivumaan ylösalaisin olevan ruukun päälle. Hitaasti kuivuen valuista tulee kestäviä, eivätkä ne halkea kun muottia irrotetaan.


Jos esineen pintaan on jäänyt öljyä, pese se pois vedellä ja astianpesuaineella. Halutessasi voit viimeistellä kuivuneen betoniesineen pintaa hiomalla. Betoni on upea materiaali kotipuutarhan ruukkumaakarille. Siitä valat helposti ja halvalla reilun ruukkusarjan pihakukille.


Katso ohjeet ja vala kauniit ruukut itse! Lukijamme Mikko Oulusta lähestyy meitä hämmentävällä löydöllä. Betoniruukkuina myytävät esineet paljastuvat lähemmässä tarkastelussa froteepyyhkeistä laastilla. Betoniaskartelu on yksinkertaista, eikä vaadi aiempaa kokemusta. Itsetehdyt kukkaruukku ja kynttilänjalka.


Tee itse kauden trendikkäin sisustusidea: vala betoniruukku helposti kotona. Helpolla ohjeella onnistut varmasti. Jokin aika sitten kokeilin Pinterestin kautta löytynyttä ideaa betoniruukuista.


Ruukuissa hyödynnetään vanhoja pyyhkeitä kastamalla ne löysään betonimassaan. Osan pyyhkeistä leikkasin pyöreään muotoon, jotta sain reunasta kauttaaltaa tasakorkuisen. Valmisteluissa tarvittiin myös . Aiemmin olin jo nähnyt betoniin valettuja pitsiliinoja ja pyyhkeitä.


Halusin kokeilla samaa ja kaivelin arkistojeni kätköistä liinoja, jotka olen. Lopuksi vielä yksityiskuvassa se betoniruukku , joka omasta mielestäni on näistä kelvollisin. Mutta siitäkin tuli noin kapea ja tötterömallinen, että tuleekohan sille . Laita sankko kepin päähän, aseta vanha pyyhe roikkumaan sankon päälle, valuta juoksevaa betonia päälle. Tagged betoni, nahka, pyöröpuikko, ranneke, sukat.


Olisittepa nähneet ne kauhistuneet katseet, kun kerroin valaneeni isoäidin vanhat pitsiliinat betoniin! Olin varannut pyyhkeiden kuivaustelineiksi paksuja pahviputkia, jotka laitoin pystyyn reiällisiin harkkoihin. Putken päälle laitoin kylpypyyhkeelle tavallisen kymmenen litran ämpärin ja käsipyyhkeille pienempiä lasten hiekkaämpäreitä. Puuttuu: betoniruukku Näpertelijä: Betonista ruukkuja.


Välimuistissa Samankaltaisia 9. En ollut tyytyväinen omaan ensimmäiseen kokeiluun betoniruukkujen suhteen! Joten suomalainenhan ei anna periksi jos haluaa jotain niin se varmaan yrittää niin kauan kun se onnistuu :) Tässä sinullekkin ohjetta ja mallia. Mitta suhde betonivelliin on vettä ja betonia, vettä voi laittaa enemmän siinnä . Pyyhe uitetaan ohuessa betoniliemessä ja asetetaan öljytyn muotin päälle jähmettymään. Pyyhe muotoutuu muotin mukaiseksi kauniiksi ruukuksi tai vaikka pieneksi astiaksi. Kudotuista liinoista tai pitseistä voi saada upeita kuvioita betonisiin kuosiin.


Betoniruukuissa liikutaan luovien ideoiden ja haastavan toteutuksen . Tässäpä lisää taannoisen betonisekoilun tuloksia. Tämä betoniruukku on nyt siis tehty siitä HIENObetonista, ja muotti (lasten muoviämpäri) on voideltu öljyn sijaan vaselinille. Pinnasta tuli huomattavasti vähemmän huokoinen, kuin öljyllä liukastetulla muotilla tehdyn betonin pinnasta. Vanhoista pyyhkeistä ja betonista voi tehdä näyttäviä istutusruukkuja.


Ruukuissa voi hyödyntää niin suuria kuin pieniäkin pyyhkeitä – näin saat erikokoisille istutuksille sopivia ruukkuja. Tarvikkeet ja työvälineet:. Olisi kiva ostaa uusia pyyhkeitä, mutta kun kaappi on täynnä kuluneita, muttei vielä edes rikkinäisiä pyyhkeitä ja tuntuu haljulta heittää niitä roskiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit