Virtamuuntajan tarkkuusluokka

Fs tai tarkkuusrajakerroin. Dynaaminen mitoitusvirta Idyn ilmoittaa, kuinka suuren ensiössä kulkevan virran aiheutta- mat voimat muuntaja . Rautahäviöiden takia kuormitetun virtamuuntajan todellinen muuntosuhde poikkeaa jonkin verran mitoitusmuuntosuhteesta. Virtavirhe Fi voidaan laskea seuraavasti. Erään verkkoyhtiön ohjeistuksen mukaisesti virtamuuntajan taakan mitoituksessa on käytetty toisiovirtana A virtaa. Miten käy taakalle kun toisiovirtana on esim.


Suositus: Jakeluverkonhaltijoiden mittauskäytännön yhdenmukaistamiseksi on olemassa standardeja ja suosituksia, joita noudatetaan . Kn on nimellinen muuntosuhde. Ip on todellinen ensiövirta. Is on todellinen toisiovirta, kun Ip virtaa mittausolosuh- teissa.


Sellaisille virtamuuntajan virheille annettava merkintä, jotka pysyvät määritetyissä rajoissa annetuissa käyttö- olosuhteissa. Toisiopiirin impedanssi ohmeina ja tehokertoimena. Tarvittaessa virtamuuntajat täytyy uusia jos mittaus halutaan säilyttää epäsuorana.


Pienjännitevirtamuuntajat. Virtamuuntajat asennetaan kaikkiin vaiheisiin. Laaja valikoima laatutuotteita luokasta 2S luokkaan 3. Suomessa yleisesti käytössä olevat virtamuuntaja mallit. Laadukkaasti laskutusmittauksiin.


Mittaussydämelle sallitut virheet. Valikoimastamme löydät yhden kattavimmista valikoimista sähkölaitos- ja laskutusmittauksiin soveltuvista tarkkuusluokan 2s virtamuuntajista. Runsas runkokokovalikoima ja laaja virta-alue tarjoaa käyttöösi soveltuvat tuotteet pienistä virroista teollisuuden järeiden kiskostoasennusten . VIRTAMUUNTAJIEN OHJEELLINEN MITOITUS PIENJÄNNITTEELLÄ. EC3EC364M EC365B EC370.


VA, volttiampeerimääristä voidaan poiketa, jos laskennallisesti osoi- tetaan, että taakka on alueella 25-nimellistaakasta. Jos mittalait- teen ja mittamuuntajan välisen . Jännitemuuntajien tarkkuusluokan tulee olla 0. V käyttöpaikkojen mittaus. Suoraa mittausta käytetään, kun mittauksen etusulakkeiden koko on enintään A. Muissa tapauksissa käytetään epäsuoraa mittausta ja virtamuuntajia. Taulukko 2: tarkkuusluokat.


Suojamuuntajat: 1 nimellistehosta. Käyttötaakan tulee olla 25–kertaa virtamuuntajan . Kuormitukset lasketaan taakkoina. Mittarivarmuuskertoimen tulee käyttötaakalla olla Fs ≤10. Tarkkuusluokan tulee olla Ik . Muuntosuhde- vaihtoehdot. Volttiampperimääristä voidaan poiketa, jos laskennallisesti osoitetaan, että taakka on alueella 25…nimellistaakasta.


Verkonhaltijan mittaritoimisto tarkistaa virtamuuntajien tekniset arvot verkonhaltijalle toimitettujen tietojen perus- teella.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto