Scholl jalkaraspi prisma

Vesitiivis ja ladattava raspi jalkojen päivittäishoitoon. Kaksinopeuksinen laite sopii käytettäväksi myös suikussa. Hiontarulla on hyvä vaihtaa noin - kuukauden välein sekä jokaisella käyttäjällä tulisi olla oma rulla.


Se tekee hetkessä jalkapohjista sileät ja pehmeät. Raspirullassa on hienonhienoja timanttikiteitä raspauksen tehostamiseksi.

Raspaus tehostaa jalkavoiteiden hoitavien ja kosteuttavien ainesosien imeytymistä ihoon. Uudet ainutlaatuiset timanttikiteitä sisältävät rullapäät poistavat epämiellyttävät kovettumat hellävaraisesti. Jaloista tulee silkinsileät. Valitse myymälä Tuotetta ei saatavilla verkosta.


Scholl WORK WOMEN Gel Active pohjallinen. Rio Jalkaraspi on hellävarainen mutta tehokas tapa poistaa kovettumat ja kuiva iho jaloista. Paristokäyttöisessä raspissa on kaksi nopeutta.

Jättää jalkasi ihanan pehmeäksi! Täydellistä pehmeyttä jaloillesi! Sileä iho heti yhden käyttökerran jälkeen. Yksi vaihdettava terä riittää jopa hoitokertaan. Saat upeat, terveet, luonnollisen näköiset ja kiiltävät kynnet vaivattomasti Schollin Velvet Smooth kynsienhoitolaitteella.


Laitteeseen saa kolme erilaista kynsienhoito-päätä. Kolme eri vaihetta kynsien hoitamiseen: viilaus, tasoittaminen ja kiillottaminen. Soveltuu sekä varpaiden että sormien kynsien hoitoon.


Onko kukaan ostanut tuota telkkarissa mainostettua paristokäyttöistä jalkaraspia. Tekisi mieli ostaa ja testata, kantapäät kun on. Melkein e oli Cittarissa tuon hinta.


Mutta onko joku jo ostanut, käyttökokemuksia kaipaisin minäkin. Monta viikkoa odotin, aina oli hylly tyhjä. Hyvä on, hetken käytöllä sileetä.


SCHOLL GEL ACTIV Everyday geelipohjallinen kpl. Aurinko paistaa, joko olisi aika laittaa jalat sandaalikuntoon?

Tästä näppärästä hyllynpäädystä löydät Schollin jalkaraspit , - höylät ja -voiteet! Muistathan myös Lauran pitelemät Schollin geelipohjalliset, jotka löytyvät käyttötavaraosastoltamme. This Pin was discovered by Miranna Kujanpää.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Kiiltävät, sileät ja luonnolliset – sellaisilta kauniit varpaiden ja sormien kynnet näyttävät. Niiden kunnossa pitäminen tarkoittaa myös niiden terveenä pitämistä.


Kerromme, kuinka annat kynsillesi terveen ja luonnollisen kiillon. Nyt ovat muodissa lyhyet, hyvinhoidetut . Ilman Plussa- korttia 390. Alennus normaalihinnoista.


Tarjous ei koske Limited Edition.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto