S5 active gigantti

Magneettilukitus ja paikka maksukorteille. Suojakuoressa on nahkamainen viimeistely ja tasku luottokorteille. Katso tuotteen tarkemmat tiedot. Vertaa hintoja ja tilaa heti.


Samsung Galaxy SActive.

Kotelossa on tyylikäs nahkapinta, kestävä magneettilukitus ja . Tuli tämä hetken mielijohteesta Gigantista ostettua. Vaikuttaa veikeemmältä kuin normi sjonkun verran kookkaampi on. Puhelinta on testattu lukuisia kertoja pohjoisen karuissa olosuhteissa.


Se kestää muun muassa kylmyyttä erittäin hyvin sekä myös lämpötilavaihteluita, ilmanpainetta, pölyä, hiekkaa, tärinää ja iskuja. Vertaa puhelimia ja internet-tuotteita helposti netissä VERTAA. FI -sivustolla gigantti samsung galaxy s5. Tule sivustollemme ja löydä edullisin, to.


Perillä maanantaina–tiistaina tai heti myymälöistä.

Huoli pois ja Suomen Akkukaupasta laadukas tarvikeakku tilalle! Kaikilla akuilla nopea toimitus ja vuoden takuu. Missäs Galaxy SActivea on myyty?


Itse en pk-seudulla muista koskaan törmänneeni täkäläisissä liikkeissä tai niiden verkkokaupoissa kuin SActiveen ja SActiveen , joten ainakaan hirveän hyvin tyrkyllä ei uudempia Activeita tunnu olleen. Gigantti Megastore Raisio, Raisio, Raisio. Monipuolinen valikoima puhelimia joka lähtöön. Koroton ja kuluton jopa kk maksuaika. Toimintakuntoinen musta galaxy sactive.


Toimii täysin pieniä kulumavikoja lukuunottamatta. Näytössä on pahoja naarmuja. SActive , jossa takuutakin vielä rutkasti jäljellä. Siistikuntoinen, laturi mukaan. Toimitus pk- seudulle mahdollinen Nouto.


Lisää tuloksia kohteesta murobbs. Tee valitus toisesta kuvasta. Suojaa puhelimesi pölyltä, lialta, iskuilta ja jopa vedeltä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto