Portaiden uusiminen hinta

Hei, onko kenelläkään kokemuksia, mitä suunnilleen maksaa tavallisten rivitalon sisäportaiden vaihto uuteen (tavalliset puiset portaat ) tai onko olemassa firmoja, jotka voisivat portaita osittain uusia ja kunnostaa? Kevyt kunnostus maalaamalla on yksi vaihtoehto, mutta portaat ovat sen verran elämää . Portaiden hionta ja maalaus. Tähän porrasremonttiin kuului männystä tehtyjen portaiden hionta ja maalaus.


Kaiteiden uusiminen ei kuulunut remontin hintaan. U-porras lepotasanteella, U-porras kiilavilla askelmilla. Askelmien pintakäsittely. Petsaus ja lakkaus vakiosävyihin , Erikoiskäsittelyt.


Pulverimaalaus vakioväreihin, Hiottu ruostumaton teräs. Paljonko maksaa kunnon portaat (laadukkaat) krs taloon jonka alakerran huonekorkeus on m. Rappuihin tulee kaksi asteen kulmaa matkalla ylös. Rivitaloasunnon mänty- portaat kaipaavat kunnostusta tai kokonaan uusimista. Tällä hetkellä portaissa jonkinlainen tumman ruskea huopa. Laminaattikin on harkinnassa.


Valmistavien yritysten sivuilla ei ole mitään viittaustakaan, tietenkin kun ne tehdään mittojen mukaan ja materiaalihinnat vaihtelevat. Laittakaapas ihmeessä tänne, mistä noin edullisesti portaat saa. Teuvalta Korpelan puujalosteen kauniit mittatilaus koivuportaat ja oli huomattavasti muita edullisemmat. Aloitteleva jäsen (mainepistettä). Ryhmä: Jäsenet Viestit: Vierailut: 0. Olemme teettämässä suoria puuportaita 1½kerroksiseen asuntoomme.


Olisiko kenelläkään antaa hintahaarukkaa, missä portaiden hinnan tulisi kokemukseen perustuen liikkua. Hinnat Lundbergs, Bauhausin hintojen mukaan). Tarjousten perusteelle emme oikein osanneet valita porrastoimittajaa vaikkakin Kartano- portaat putosi pois, sillä hinta oli yli kaksinkertainen muihin verrattuna.


Tosin heidän portaiden rakennekin oli toisenlainen, ns. Sattumalta huomasin lukemassani rakennusblogissa (villa Luhta) hienot . Saatavilla jo 1tuotetta - klikkaa ja tutustu tarjouksiin! Ota parempi askel ja tutustu kasvavaan nettivalikoimaan! Mikäli askelmapinnat ovat vahingoittuneet enemmän voi olla syytä vaihtaa myös koko askelmapinnat uusiksi , mutta tämä vaatii usein koko portaiden purkamista, jotta askelmat saadaan irroitettua ja vaihdettua. Vanhan talon remontoijalla on kaksi vaihtoehtoa: kunnostaa kuluneet portaat ja kaiteet tai pyytää tarjouksen kokonaan uusista portaista.


Tilaan saadaan avaruutta . Tee portaista uuden veroiset päällystämällä askelmat uusiksi. Vanhojen portaiden kuluneet ja kolhiintuneet askelmat näyttävät aikansa eläneiltä. Nämä portaat ovat alunperin mäntyä mutta kuluneet niin pahasti, ettei niitä voitu enää hioa kuntoon. Rappusten hankintaan on liittynyt aika paljon, suorastaan sanoisin että TOSI PALJON suunnittelua ja liikkuvien osien näpräilyä.


Meille tulee siis L-muotoinen porras, muotoillut käsijohteet ja reisilankun päältä lähtevät neliskanttiset pinnat. Eduskuntatalo on arvokas rakennus, joten sen portaat onkin syytä pitää kunnossa ja lämpiminä talvisiaikaan. Kauniisti kierrellen saimme kuulla, että asunnon yhtenäisen ilmeen vuoksi olisi hyvä tehdä portaille pikaisesti jotain.


Naapurin mieheltä kyselin lisätietoja heidän projektinsa kestosta, hinnasta ja tekijästä. Olin jo ajatellut, että .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto