Porakaivo vesitakuu

Täyden palvelun porakaivot ja maalämpökaivot. Vesitakuu tarkoittaa että 1metrin jälkeen ( kotitalouksissa) asiakkaalle ei tule enään lisäkustannuksia, mikäli vettä ei ole tullut kuorma-autolla porattaessa. Rakennamme sinulle porakaivon , johon kuuluu mm.


Neuvomme kaivon paikan valinnassa, mitoitamme kaivon tarpeisiisi ja vastaamme kaivon porauksesta. Jos kohtuulliseen syvyyteen porattu kaivo ei täyty, käytetään paineaukaisua, jossa kallioperän hiussuonia . Miksi muuuten haluat porata noin syvän kaivon kun matalampikin riittää turvaamaan vedensaannin? Porauta kaivosi vesitakuulla niin säästät rahaa. Sitä nykyään porakaivoja dynamiitilla aukaista vaan se suoritetaan paineaukaisulla eli kaivon päähän pannaan tulppa ja tulpan reijästä kaivoon kova paine,niin kyllä tulee vettä.


Nykyään annetaan vielä vesitakuu ja saaristomeren alueella vielä makeavesi takuu ettei tule turhaa reikää josta tulee merivettä. Pölynsidontalaitteella varustetulla koneellamme kaivonporaus sujuu nopeasti ja tehokkaasti. Porakaivot , pumput ja tarvikkeet.


Toimitamme ja asennamme pumppujen ja tarvikkeiden lisäksi myös vedenkäsittelylaitteistoja. Toimimme yhteistyössä ainoastaan tunnettujen laitevalmistajien kanssa. Kaivonporaus vesitakuulla.


Merenrantatonteille samaa vesitakuuta ei anneta , koska suolainen vesi ja esimerkiksi saaren koko vaikuttavat . Toimitamme asiak - kaalle tarvittaessa . Arseenin poistolaite kaivovesien ongelmat. Käynnillä päätetään kaivon paikka ja porakaivon tarvitsema varustelu. Veden tulo porakaivoon on tasaisempaa ja varmempaa kuin kaivettuihin pintakaivoihin, koska poraamalla saavutetaan laajemmat pohjavesivarat, jotka eivät ole alttiita muutoksille.


Veden saanti ja sen riittäminen on varmaa. Annamme kaikille kaivoille vesitakuun. Pintavesieristykset 2:lla putkella toteutetaan normit . Tulemme paikanpäälle valitsemaan parhaan kaivon paikan.


Kysy neuvoa asiantuntijaltamme ja pyydä tarjous. Joko veden kantaminen saa riittää? Kehonrakennuksella pystyy voittamaan jopa maailmanmestaruuksia, mutta onhan niitä hauskempia asioita kuin veden roudaaminen mökkisaarelle!


Välimuistissa Teemme kaivonporausta ja pölynsidontalaitteella varustetulla koneellamme kaivonporaus sujuu nopeasti sekä tehokkaasti. Tarjoamme myös puhdasvesipalveluita kuten porakaivon huolto, paineavaus, desifiointi ja . Taulukkoon merkitään tarvikkeiden hankintavastuu (X). U= urakoitsija hankkii urakkahintaan sisältyvät tarvikkeet,. Tilaajan hankittavaksi sovittujen tarvikkeiden kohdalle merkitään määrä.


Tilaajan tulee huolehtia että tilaajan hankintavastuulle sovitut materiaalit ja . Tarvittaessa käytetään erillistä liitettä. Lopeta veden kantaminen mökille niska vääränä tai nauti kodin pihapiirin omasta vesivarasta. Tarjoamme kaivonporausta Uusimaalla ja Etelä-Suomessa, vesitakuulla. Vesikaivon poraus ammattitaidolla Oulun, Kajaanin ja Rovaniemien alueilla. Kaikissa kaivoissa vesitakuu.


Poraus kestää yleensä noin päivän. Asennamme porakaivot tontillesi vuosien ammattitaidolla. Lukumies on oikea valinta, kun tarvitset toimivaa porakaivoa. Lue lisää palveluistamme! Mies ehdotteli porakaivon tekemistä.


Ennen porakaivon tekoa käymme tutustumassa kohteeseen ja kartoitetaan veden käyttötarve ja kuinka iso on vesivaranto. Teemme myös porakaivojen puhdistuspuhallukset ammattitaitoisesti. Puhdistuspuhalluksella puhdistamme porakaivot sakasta yms.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto