Polykarbonaatti putki hinta

Tekninen polykarbonaatti , paksut levyt ja tangot, ei ole täysin kirkasta, vaan väriltään sinertävää. Eri värisinä ja erilaisilla pintakuvioilla saatavia akryylilevyjä. Materiaalit: akryyli ja polykarbonaatti. Putkien ulkohalkaisija 5-3mm ja tankojen 3-mm.


PC- putket ja -tangot tehdastoimituksena. IKH:n tuotevalikoma on saatavissa myös jälleenmyyjäverkoston myymälöistä ( osa tuotteista toimitusmyyntinä, tarkista saatavuus jälleenmyyjältäsi).

Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat ovat Sovh (sis. ALV ja mahdolliset kierrätysmaksut), eivätkä sido . Iskulujuus on kaksinkertainen verrattuna PETG-levyyn ja kymmenkertainen verrattuna iskunkestävään akryyliin. Taivuteltava polykarbonaatti soveltuu esim. Erittäin kestävä polykarbonaattilevy.


Saatavilla verkkokaupassa. Tuotteelle myönnetään vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Tuottaja: Makrolon (Bayer, Saksa), Lexan (Australia) tai Polygal (EU).


Polykarbonaatti kennolevy (6 7x150cm).

PC-levyt kasvihuoneille, katoksille, terasseille, talvipuutarhoihin yms. PC on myrkytön, eikä se aiheuttaa fysiologista herkistymistä. PC voidaan pinnoittaa kovapintaiseksi, jolloin se kestää paremmin.


Myös saatavana: kirkkaan läpinäkyvä, sävytetty. Muita tuotteita: valmisosat, putket. Muropaketin kauppa: Myydään › Sekalaiset Välimuistissa Samankaltaisia 17. Paksuudet 1-12mm löytyy täysiäkin levyjä ja pienempiä paloja ja soiroja jopa mm paksuuteen asti.


Myös värillisiä ja tummennettuja levyjä löytyy. Lisäksi on sekalainen määrä tankoja ja putkia halkaisijat tangoissa 100mm asti ja putkissa noin 250mm asti. Hinnat levyissä vähintään . Akryylit, joita myös usein kutsutaan yleisnimellä pleksi, ovat erittäin monikäyttöinen ja monimuotoinen tuoteryhmä. Sitä on saatavana akryylilevyinä, akryylitankoina, akryyliputkina ja akryyliprofiileina, lisäksi erityisesti akryylilevyjä valmistetaan erivärisinä ja useilla eri pintastruktuureilla.


Peittävä leveys on enimmillään 9mm. Toimitus seuraavana päivänä! EK HD-Adapter liittimien kanssa. KIRKASLAKKA AKRYYLI SPRAY400ML5. Meillä on tarjolla laaja valikoima laadukkaita muovilevyjä, joita myymme sekä yrityksille että kuluttajille.


Levyjä voi ostaa kappalettain tai määrämittaisena.

Monissa levyissä on myös useita värivaihtoehtoja. Läpinäkyviä kulutusta kestäviä muovilevyjä, joita voidaan esimerkiksi porata, sahata, taivuttaa lämmön avulla ja kaivertaa. Suulakepuristettu XT akryylilevyt. Tietopankki) Arvioisin, että aineista PMMA (akryyli) tai PC ( polykarbonaatti ) löytyvät parhaat vastaukset ja niitä taas on iso valikoima mm.


Mistä muovista säästölippaat tehdään? Byggmax - osta laadukkaita rakennustuotteita järkevään hintaan kategoriasta Kennolevyt ja valokatteet. Valokate tuo terassille valoa ja ilmavuutta ja suojaa sä. Lahtiplast valmistaa tyylikkäät, käytännölliset ja kestävät muovituotteet aina huonekaluista turvalaseihin Lahdessa.


Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto