Peugeot 308 puretech kokemuksia

Näkyvintä on perusversioiden jäähdyttimen säleikkö, joka on nyt samannäköinen kuin aiemmin vain urheilullisissa GT- ja GTi-versioissa käytetty maski. Samalla ajovaloja ja puskuria on muovattu, ja viistoperämallin . Varustelutaso: Active Polttoaine: Bensa Vaihteisto: 6v manuaali. Moottori: 2t Puretech Mihin kokemukset perustuvat: Oma ajoauto.


Tässä nyt jotain tuntemuksia ensimmäisen reilun . Uuden tai käytetyn hankkiminen, mahdolliset.

Lisää tuloksia kohteesta peugeot-foorumi. Peugeot 3SW on houkuttelevasti hinnoiteltu - Peugeot. KEPEÄÄ KULKUA JA AUTOMAATTISTA VAIHTAMISTA!


Jo pitkään on yksi automaailman trendejä ollut, että yhä useampi asiakas haluaa autonsa automaattivaihteistolla varustettuna. Me Pörhön Peugeot -taloissa elämme ajan hermolla sikälikin, että tarjolla on kahta sorttia automaattivaihteistoa eli perinteistä toimintaa ja . Autoni 3sw active 1puretech. Luotettavuus Ajomukavuus Käyttökulut Sisätilat Kokonaisuus.


No niin tuli käytyä tänään testaamassa Pösön uusi farmari ihmemoottorilla ja manuaalivaihtein. Auto oli siis Active-varusteinen höystettynä lasikatolla ja tuossa varustetasossa on mielestäni ihan riittävästi tavaraa, joskin penkit on vähän vaisut, .

Se vaan on niin ettei tuo Puretech -moottori ei kestä viittä vuotta! Tuon Puretech -moottorin kestävyydestä ei ole mitään kokemuksia , siksi siitä hinasta olisinkin halunnut vielä tinkiä. Kestävyydestä tuskin vielä kokemuksia.


Itse moottorissa tai apulaitteissa ei ole vielä vikaa ollut eikä öljyä tarvitse lisäillä huoltojen välillä,. Eka pidempi reissu edessä parin viikon kuluttua. Viime Lapin hiihtolomalla oli lainassa vastaava auto, mutta käsivalintaisena.


Mitkä moottorit: uudet 2-litraiset kolmisylinteriset PureTech 1ja 1- turbomoottorit. Allure-varustetaso antaa autolle led-ajovalot, avaimettoman auton ja tukevammat istuimet. Koeajossa olleella Pure Tech 1-moottorilla varustetun 3SW:n saa itselleen reilulla . Taakse jäävät Opel Astra, Audi A . Voimansiirto M etuveto. Hinnastoon on ilmaantunut kaksi uutta bensiinikäyttöistä moottoria, PureTech 1ja PureTech 130.


Toimme auton ensimmäiseen tapaamiseen sen kovimman kilpailijan, eli Volkswagen Golf Variantin kanssa. Farmariversio kuluttaa vähän ja on hauska ajettava. Varmista varustetiedot, hinta, toimitusaika ja mahdolliset toimituskulut myyjältä.


PureTech -bensakoneilla ja 2-litraisella Blue HDi 1–dieselillä varustetuilla versioilla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto