Ovako imatra henkilöstö

Yhtiömuoto: OsakeyhtiöLähde: YTJ. Yrityksen liikevaihtoluokka: 100–2milj. Toimipaikan henkilöstöluokka : 500–9henkilöä Lähde: Fonecta- . Ovako Hofors AB:n nimeksi on samalla vaihdet. Katso myös avoimet työpaikat yrityksessä ja tuhansia muita työpaikkoja.


Ajantasaisen tiedon puuttuessa voi henkilöstömäärä perustua aiempiin tilinpäätöstietoihin sekä Balance Consultingin arvioon.

Tällä kertaa haussa on reilut ihmistä ennen muuta tuotannon alkupäähän, kertoo henkilöstö - ja viestintäjohtaja Klaus Enwald. Ovako tarvitsee lisää työvoimaa: tarjolla työpaikkaa. Myös toimihenkilöille on kysyntää.


Tämän vuoden aikana rekrytoidaan kaikkiaan noin uutta työntekijää , arvioi henkilöstö - ja viestintäjohtaja Klaus Enwald. Liikevaihdon muutos , -2 , -1 , 1 , - , -. Liikevoitto , , , , ,. Henkilöstö - ja viestintäjohtaja Klaus Enwald on tyytyväinen: Ovakolle hakijaryntäys, 3ihmistä tavoittelee jaossa olevia noin työpaikkaa. Ovakon avoimet työpaikat ovat herättäneet runsaasti kiinnostusta.


Ovakon henkilöstö - ja viestintäjohtaja Klaus Enwald ei kuitenkaan ole tilanteesta mielissään.

Tehdas valmistaa niukkaseosteisia pyörö- ja neliötankoja vaativalle auto- ja konepajateollisuudelle. Tärkein raaka-aine on romu, joka on täysin kierrätettävä materiaali. Johtava eurooppalainen koneenrakennusteräksen valmistaja Ovako kehittää teknisesti korkeatasoisia erikoisteräksiä kuulalaakeri-, ajoneuvo- ja konepajateollisuudessa toimiville asiakkailleen yhteistyössä näiden kanssa.


Terästangot markkinoille Ruotsiin. Ovako on edustettuna yli maassa, ja yhtiöllä on myyntikonttoreita Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Tällöin korostuu myös kokonaisuuden hallinta eli kunnossapidon henkilöstön on osattava tuoda kriittiset kohteet esille johdon päätöksenteon pohjaksi, kuvaa Johansson toimintojen . Timperi Kristiina (pj.) johtaja, Azets Insight Oy. Ikävalko Markku, johtaja, Lappeenrannan teknillinen yliopisto. Holtari Paula, aluejohtaja, Psycon Oy.


Jäkälä Päivi, henkilöstöpääll. Kettunen Aimo, henkilöstöjoht. Etelä-Karjalan Osuuskauppa. Katso kaikki avoimet ovako imatra oy ab työpaikat Suomesta.


Selaa toimialan tai sijainnin perusteella. Löydä sopiva tehtävä ja kehity urallasi. Itse onneksi sain töitä Stor. Ovakon kolmella terästehtaalla ja viidellä valssaamolla on kullakin oma historiansa ja omat.


Tehtaanjohtaja on Heikki Nyholm.

Tehtaalla työskentelee noin 6henkeä. Pyörö- tankojen koot ovat 25–2mm. Meille on helppo löytää ja paikoitustilaa löytyy ravintolan edustalta. Imatralla on kaksi valssaamoa:. Meille ovat tervetulleita kaikki lähialueella työskentelevät ja asioivat . Ova- koon kuuluivat myös Turun,.


Hae tehtävään täyttämällä työhakemus 20. Lisätietoja tehtävistä antavat tuotantojohtaja Timo Karjalahti, puh.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto