Merinovillapeitto

Hengittävä ja lämmin tuplaleveä merinovillapeitto , jonka toinen puoli on pehmeää puuvillaa lammaskuvoilla ja toinen puoli merinovillaa. Samaa sarjaa myös yhden hengen Unilammas peitto sekä Unilammas patjanpäällinen. Pehmeä ja lämmin kaksipuolinen merinovillapeitto. Villatuotteet hellivät kehoa ja lievittävät erilaisia kiputiloja.


Villa tuntuu lämpimältä viileässä ja mukavan viileältä lämpimässä. Villa ei hikoiluta ja parantaa siten unenlaatua.

Tähtikuvioin koristeltu Koodi Star - merinovillapeite on kevyt ja lämmin sekä kosteudenimukykyltään erinomainen. Peitteen toinen puoli on harjattu ihanan pehmeäksi. Jätti merinovilla peitto , niitä on aika paljon sosiaalisessa mediassa näkynyt.


Nyt sisustaminen on helppoa! Peittoa voidaan käyttää sängyssä hengittävänä patjan suojana, joko lakanan alla tai päällä. Merinovillapeitto tuntuu lämpimältä talvella ja hengittää mukavasti lämpimämmällä säällä.


Peitto on niin korkealaatuista villaa, ettei se kutita yhtään. Peitto sopii myös tavalliseksi peitoksi, kapaloksi, vauvanvaihtoalustaksi tai vaikka . Riedeck International Hawaii - merinovillapeite n.

Merinovilla siirtää kosteuden pois iholta perinteistä lampaanvillaa paremmin. Peiton toinen puoli on laadukasta ja lämmittävää luonnonvalkoista merinovillaa ja toinen puoli pehmeää vaaleanharmaata trikoopuuvillaa. Minimundus merinovillapeitto.


Kirjoitti: SaanaMaijaHuttula (IP rekisteröity). Myydään minimunduksen merinovillapeitto. Sopii hyvin vauvalle, kosteussuojaksi jne. Luonnonvalkoinen, oikein pesty ja hoidettu.


Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Hattarakaramelli valmistui. Olipa mukava tehdä, kun jokaisen väriraidan kohdalle tuli erilaista pintaa! Yksipuolinen kevyt, pehmeä ja muhkea merinovillapeitto. SKU) Pei Osasto: Vuodevaatteet.


Tuotearvioita ei vielä ole. Kaunis laadukkaasta jättilangasta kudottu 1 merinovillainen torkkupeitto. Yksittäiskappale koko 140x100cm.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto