Infrapunasauna kokemuksia

Onko kenelläkään kokemuksia infrapunasaunasta? Kiinnostaisi kun ei tarvisi erillistä Iv-kanavaa. Tuntuvat kehuvan sen terveysvaikutuksiakin. Yhdellehän tehoaa yksi konsti, toinen konsti toisella.


Jospa tuosta infrapunasaunasta löytyisikin se motivaattori ja hyvän olon tuoja. Ja jos yöunet paranee, on sekin jo hyvä.

Onhan levollisilla unilla todettu olevan oma myönteisesti vaikuttava osuutensa painonhallinnassa. Kertokaa lisää kokemuksista. Kävin kokeilemassa sellaista suurin ennakkoluuloin varusteltuna. Kas kummaa,sehän olikin ihan oikean saunan näköinen ilman kiuasta,lämmönlähteet oli seinällä useassa . Muodin ja hyvinvoinnin ”superammattilainen”, Supermood-hyvinvointituotesarjan luoja Anne Kukkohovi kertoo omistamansa Saunatar- infrapunasaunan käyttökokemuksistaan.


Yritetään tätä nyt uudestaan kun eilen illalla lähettämäni avaus ei näy koskaan tulleen perille. Eli onko kellään tietoa tai kokemusta itsensä säteilyttämisestä infrapunasaunassa ? Voiko se kaikki mitä luvataan pitää paikkansa?

Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Kokemuksia infapunasaunasta? Lukisin mielelläni kokemuksia infrapunasaunan ´´löylyistä´´, ja että miltähän se mahdollinen lämpö tuntuu tuollaisessa kopissa?


Tuleeko siellä ihan oikeasti hiki, ja jääkö siitä samanlainen jälkilämpö, kuin oikean saunan löylyissä? Kavin aikoinani ahkerasti infrapunasaunassa , kuntosalilla oli sellainen ja menin sinne aina treenin jalkeen venyttelemaan. Salin omistaja vaitti, etta infrapunasaunan myyneen yrityksen yksi markkinointiargumentti oli infrapunasaunan parantava vaikutus alkaviin flunssiin ym. Normaalia saunaa syvemmalle kudoksiin . Yhteistyössä Saunarannan kanssa.


No se kalorinkulutus on lähinnä varmaan hömppää, mutta noinniinku muuten infrapunasauna on miellyttävä. Sinne mennään kuivana ja. Niin onko kellään kokemuksia siitä saako noin 2kk tuoreen sektio arven kanssa mennä infrapunasaunaaan?


Syvälle kudoksiin menevä lämpö rentouttaa, tervehdyttää ja kaunistaa. Sydän tykyttää nopeammin infrapunasaunassa , jolloin verenkierto. Niin ja kertokaapas kaikki omia kokemuksia infrapunasaunasta ! Infrapunasauna – Lempeässä lämmössä.


Itse olen kyllä huomannut suuren avun mm lihaskipuihin. Käytän saunaa amuisin ennen töihin lähtöä.

Enää en taitaisi saada itseäni käyntiin ilman tuon saunan piristävää vaikutusta :) Onko muilla samanlaisia kokemuksia ? Ja tässä on vain osa vaivoista, . Voiko infrapunasauna olla jopa vaarallinen? Itse en ole käynyt,mutta ihmettelen vaikutusmekanismiä? Onhan tavallinen puu- tai sähkölämmitteinen saunakin infrapunasauna. Kiuas säteilee lämpöä eli infrapunasäteilyä. Netistä löytyy tietenkin paljon tietoa myös niiden terveysvaikutuksista, mutta pääasiassa tavalla tai toisella kauppaa niillä tekevien sivuilta.


Myyjät, kylpylät, luontaishoitolat. Olisi kiinnostavaa kuulla millaisia käytännön kokemuksia on asiasta. Muija alkoi tuollaista tivaamaan, kun akkojen kuntopiirissä kehuttu. Sen verran katsellut, että saa asentaa vaikka makuuhuoneeseen. En löytänyt täältä juttua, joten tässä olisi alkua.


En osaa sanoa, mitkä kohdat pitävät paikkaansa oikeasti, mutta oman kokemuksen mukaan ihosta tulee puhtaampi ja pehmeämpi, olosta kevyempi sekä rentoutunut. Sitä on vaikea selittää, mutta jos on mahdollisuus kokeilla, suosittelen! Kävin juuri tänään jumpan ja salitreenin jälkeen saunomassa ja olo sen jälkeen oli . Nyt masinistit tietoa ja tunnetta peliin ! Tarkoitus olisi rakentaa ko. Kannattaako edes suunnitella ? Jossain pitäisi käydä kai ensin testaamassa, mutta . Perjantaina päätti oman treeniviikon ja samalla tälle viikolle tuli viisi päivää putkeen treenejä. Maanantaista - perjantaihin tuli treenattua joista torstaina tuli tehtyä vielä tuplatreenit.


Näin ollen treeni määrä oli viikolle kuusi treeniä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto