Hammasväliharja käyttö

Hammasväliharjan käyttö ehkäisee ientulehdusta ja kariesta. Katso videoltamme hammasväliharjan käyttö. Välimuistissa Samankaltaisia Siirry kohtaan Hammastikku, hammasväliharja vai hammaslanka?


Jos hammasväliharjan tai hammaslangan käyttö tuntuu vaikealta ja haluat käyttää hammastikkua, valitse kaupasta kolmiomainen tikku. Näihin hammasvälien puhdistuskeinoihin tutkitusti tehokkaimpana kuuluu hammasväliharja. Oikein käytettynä hammasväliharjan käyttö on erittäin tehokasta ja mielyttävän tuntuista.


Millään muulla keinolla ei . Pulloharjaa muistuttavalla hammasväliharjalla puhdistetaan tehokkaasti suuremmat hammasvälit. Väliharjoja on saatavilla erilaisia ja erikokoisia. Harjaa voi käyttää useamman kerran. Se tulee puhdistaa aina käytön jälkeen. Välit kannattaa puhdistaa heti, jotta siitä muodostuu päivittäinen tapa.


Käyttö on yksinkertaista: Noudata näitä yksinkertaisia ohjeita: Vie hammasväliharja hampaiden väliin kevyesti painaen. Ientulehdusta ei pitänyt olla, tai ainakin kun kävin hammastarkastuksessa ennen kuin käytin noita harjoja, hammaslääkäri sanoi että ikenet on täysin terveet. Käytin hammaslankaa silloin hammasvälien puhdistukseen. Hammaslääkäri kuitenkin suositteli niitä hammasväliharjoja , joten ostin niitä ja aloin käyttää. Valitse suurin mahdollinen pestävään hammasväliin mahtuva harja, samaan suuhun saattaa tarvita erikokoisia hammasväliharjoja.


Suuret hammasvälit keräävät helposti ruokaa, mikä pitää yllä ientulehdusta. Apteekin tehokkaat muotoillut hammasväliharjat hampaiden puhdistukseen. Hammaslangalla ja hammaslanganviejillä pääset puhdistamaan hampaiden pinnat, jonne hammasharja ei ylety. Tässä artikkelissa kerrotaan hammasväliharjan ja hammastikun käytöstä.


Jos hammaslangan käyttö tuntuu vaivalloiselta, vaatii liikaa sorminäppäryyttä tai aiheuttaa oksennusrefleksin, voi sen sijasta valita hammaslankaimen. Suurempien hammasvälien puhdistukseen sopii hyvin hammasväliharja , joka on kuin pulloharja pienoiskoossa. Myös hammasväliharjoja on . Hammastikut, hammasväliharjat ja hammaslangat hammasvälien puhdistamiseen.


Kätevä hammasväliharja jokapäiväiseen käyttöön , pehmeä kärki parantaa ulottuvuutta, käyttömukavuutta ja kestävyyttä. Ergonomisesti muotoiltu varsi ja muovitettu metallilanka takaavat hellävaraisen tehokkaan puhdistuksen. Käytä oikeankokoista harjaa. Harjasten pitää täyttää hammasväli, mutta harjaa ei saa pakottaa . Mikäli bakteeripeitettä ei poisteta hampaista tai hammasväleistä, se kovettuu syljen mineraalien vaikutuksesta hammaskiveksi.


Päivittäisellä hammasvälien harjauksella . Pehmeät hammasväliharjat hammasvälien puhdistukseen. Hammastikun käyttö on suositeltavaa silloin, kun hampaiden välit ovat niin leveät, että hammaslanka on käytännössä liian kapea ja hammastikku mahtuu hammasväliin hyvin. Astetta suurempiin väleihin on olemassa erilaisia hammasväliharjoja. Hausenin mukaan välineitä ei kannata hankia omin päin. Suunhoidon ammattilaisen avusta on hyötyä välineiden valinnassa.


Samaan suuhun voi tarvita kolmea tai jopa neljää eri välinettä. Samalla saa opastusta niiden käyttöön. Muovista hammasväliharjaa voidaan käyttää hammasväliharjan tilalla poistamaan ruoan tähteen ja plakin hammasväleistä.


Hammastikku laajenee kärjen mm:stä varren millimetriin eli hammastikkua voidaan käyttää korvaamaan useita erikokoisi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto