Gmini bluetooth kaiutin käyttöohje

Voit muodostaa laiteparin (rekisteröidä) BLUETOOTH -laitteen ja kaiuttimen välille ja muodostaa BLUETOOTH -yhteyden. Tämän yhteyden tiedot tallennetaan laitteiden muistiin. Kaiutin voidaan määrittää pariksi enintään kuuden . Dre käyttöoppaat Beats by Dr. Joillekin älypuhelinkäyttäjille tämä langaton tiedonsiirtotekniikka saattaa kuulostaa kovin .

Toisto on ensin asetettava taukotilaan tai katkaistava vaihtaaksesi muihin tiedonsiirtomuo- toihin, kun. Kytke kaapelin mini -USB-pistokkeella varustettu pää IBT-kaiuttimeen. Kaikki tämä kompaktissa koossa. Laitteen käynnistäminen: Pidä virtanappia pohjassa kunnes laitteen tilan osoittava led-valo alkaa välkkyä sinistä. Laitteen sammutus: Pidä virtanappia pohjassa kunnes laitteen tilan osoitttava led-valo välkkyy punaista.


Bluetooth-tila ohittaa kaikki muut tilat. Laite valmiustilassa ja käyttövalmiina : Led-valo välkkyy sinisenä . Supports TF car FM radio, USB flash drive.

Built-in MIC, with handfree function. With a sucker, could stick on smooth surface. MAXELL MXSP-BTLANGATON BLUETOOTH - KAIUTIN. Hei, käyttöohje on ladattavissa osoitteesta:.


Toki tuossa alla olevassa matkakaiuttimessa on hiukan parempi basso. YHDISTÄ LAITE MANUAALISESTI BLUETOOTHILLA. Ease for carry and a great companion for travel. KANNETTAVA LAADUKAS BLUETOOTH KAIUTIN.


Uusi Envaya Mini rakentaa kehutun isoveljensä menestyksen pohjalle. Täydellinen matkakumppani tulee tunnin akkukestolla ja sisältää myös . Perehdy tähän käyttöohjeeseen ja noudata sitä huolellisesti. Siinä kerrotaan laitteiston käyttämisestä ja annetaan tietoja sen kehittyneiden ominaisuuksien käyttämisestä. Säästä tämä käyttöohje tulevaa käyttöä varten. Nuolisalama ja tasasivuinen kolmio varoittavat käyttäjää laitteen sisällä . Välimuistissa - kaiuttimesta.


Kompakti kotelo, upea ääni. Suoratoista säveliä langattomasti jopa tuntia ja nauti voimakkaan bassoäänen iskuista.

Sisäänrakennetun akkunsa ansiosta voit ottaa sen mukaan kaikkialle. Kaiuttimen akkua ladataan helposti USB:llä ja mukana tulevalla USB-kaapelilla ja mukana tulevassa USB-kaapelissa on myös 5mm liitin, joka mahdollistaa kaiuttimen liitämisen laitteeseen, jossa ei ole bluetooth - tukea. Sen tuottama äänivaikutelma on niin laaja, että on vaikea uskoa äänen tulevan tästä pienestä kaiuttimesta. Sydämellinen kiitos luottamuksestasi!


Tuotteet toimitetaan 1-arkipäivässä. Käyttöaika akkuvirralla: h . Miten se saadaan toimimaan? Mini bluetooth speaker User manual details for FCC ID 2AIZD-Xmade by X- INNOVATION INDUSTRY LIMITED.


Document Includes User Manual Users Manual. Connect to the music that keeps you smiling, no matter where you are. Vai olenko ymmärtänyt käyttöohjeet väärin.


Tässä kuva, kaiutin on vinossa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto