Tikkurilan luja maali

Lujalla on ainutlaatuinen kemikaalinkesto, sillä maalipinta ja värit kestävät vahvojakin puhdistusaineita ja kovaa käyttöä haasteellisissa ympäristöissä. Kemikaalinkeston ja hyvän puhdistettavuutensa ansiosta tuotetta voidaan menestyksellisesti käyttää mm. Luja -pintamaaleilla on ainutlaatuinen kemikaalinkesto, sillä maalipinta ja värit kestävät vahvojakin puhdistusaineita ja kovaa käyttöä haasteellisissa ympäristöissä.


Tämä maali on erinomainen valinta tiloihin, jotka ovat alttiina kosteudelle, lialle ja kovalle rasitukselle. Käytä Luja Puolihimmeää pesuhuoneessa, keittiössä, eteisessä tai muussa tilassa, jossa maalilta vaaditaan erityistä kestävyyttä. Luja kestää erinomaisesti pesua ja kulutusta, ja se soveltuu myös kosteisiin tiloihin.

Vesiohenteinen Luja sopii sisäseinien ja -kattojen maalaamiseen niin. Erinomainen valinta tilaan, joka on alttiina lialle ja kovalle rasitukselle. Tuote kuuluu rakennusmateriaalien . Sopii myös kosteisiin tiloihin. Sisältää parhaan homesuojan. M Avainlippu, ME hyväksyntä epäsuoraan elintarvikekosketukseen.


Tyyppi, Maalit sisäkäyttöön. Käyttökohde, Betoni-, rappaus- .

Pintamaali Luja puolihimmeä l valkoinen. Paras valinta tilaan, joka on alttiina lialle ja kovalle rasitukselle. Kestää pesua voimakkailla pesuaineilla. Tikkurila Luja A 9l Puolihimmeä. Myös kosteisiin tiloihin.


Vähäpäästöinen ja erittäin kestävä M1-luokan tuote. Onko kukaan maalannut kyseisellä maalilla kylpyhuoneen seiniä ja jos,niin milloin uskalsitte aloittaa suihkussa käymisen? Kun pöntössä lukee ettää. Siinä on himmeä kiiltoaste. Se on vesiohenteinen, kestävä sisäseinämaali, jolla on muun muassa erinomaiset kemikaalien ja pesunkeston ominaisuudet.


Siksi se on juuri oivallinen maali kodin sisäseinäpinnoille keittiössä ja eteisissä eli . Himmeät maalit ei kestä pesua hyvin. Pitää valita oikea maali ! Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin. Tässä esitellyistä pintakäsittelymenetelmistä Luja -menetelmä täyttää Cvesitiiviysvaatimukset.


Muut pintakäsittelytavat soveltuvat esitettyihin kosteisiin tiloihin. Värikartat ja värimallit löydät maaliliikkeistä. Pyydä maalimyyjältä sopivat värikartat .

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE. Tämän KTT:n vastuuhenkilön sähköpostiosoite. Pestävät maalit sisätiloissa ovat yleensä akrylaattimaaleja. Pestävissäkin maaleissa on eroja jotkut pestävät maalit ovat ns.


Sitten on pesuaineen kestävät maalit sanotaanko esim. Luja on vähäpäästöinen ja erittäin kestävä M1-luokan tuote, jolla on myös MED- hyväksyntä. Luja on parhaimmillaan rankemman kulutuksen kohteissa. Luja - pintamaali kestää hyvin pesemistä ja pesussa käytettäviä kemikaaleja, kuten desinfiointiaineita.


Maalaamalla suojataan materiaaleja ja rakenteita sekä kaunistetaan asuin- ja toimistotiloja. Isotädin virkkaamat pitsit ovat päässeet keittiön seinälle kehyksiin. Hymypatsaat kaapin päällä .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit