Tee se itse multikopteri

Pohjoinen pallonpuolisko alkaa hiljalleen nauttimaan keväästä ja tämä onkin mitä parhainta aikaa lähteä rakentamaan radio-ohjattavaa kopteria. Parina viime vuonna multikopterit ovat nousseet suureen suosioon kohtuullisten kustannuksien ja suhteellisen helpon lennätettävyyden johdosta. määrittelee multikopteriksi lentolaitteen, josta löytyy enemmän kuin kaksi roottoria. Harrastelijoiden parissa selkeästi yleisimmät konfiguraatiot ovat joko kolmi- tai neliroottorisia.


Tämä tarkoittaa siis sitä, että rakennelman nosteesta vastaa tapauksesta riippuen kolme tai neljä . Liittimet, virranjakolevyt jne.

Ja sitten päästiinkin sekalaiset osioon. Kopterin voi rakentaa valmiista rakennussarjasta mutta niissäkään ei monesti ole mukana kaikkea pientä nippeliä ja nappelia mitä kopterin käyttöönotossa vaaditaan. Olen uusi lentoharrastuksen parissa (muutama 3-kanavainen ollut ja viimeisin 4- kanavainen V911) ja seuraavaksi olisi tarkoitus rakentaa itse multikopteri. Tee se itse multikopteri.


Alkuun olen hankkinut rungoksi 25x25xneliöalumiiniputkea jonka olen sahannut neljään . Multikopteri aloittelijalle? Itse tehty multikopteri 16. Reilulla kuvamäärällä ja useammalla videolla varustettu artikkeli paneutuu pääasiassa eri komponenttien tutkimiseen ja niiden hintoihin, joissa on käytetty kohteena HobbyKing-verkkokauppaa.


Seuraavassa artikkelissa tullaan käsittelemään uuden kopterin dokumentointia.

Jos multikopterin rakentelu näin kevään tullen on alkanut kiinnostamaan niin suuntaappa selaimesi Metkun sivuille ja lukaise aiheeseen liittyvän. Mielenkiintoisia maailmalla tapahtuneita asioita multikoptereista, lennokeista, miehittämättömistä lentävistä härpäkkeistä ja aiheen vierestä. Uusin viesti kirjoittanut. TEE SE ITSE Antennit - Täältä löytyy suunnitelmia. Ensin hankitaan FPV, eli First Person View -ominaisuudella varustettu drone, eli kauko-ohjattava multikopteri.


Idea tällaisen ostamisessa on siis se , että opettelet turvallisesti ja edullisesti ensin dronen lennättämisen. Aloitteleva multikopteristi rakentamassa ensimmäistä lennokkiaan. Harmittaahan se totta kai, jos usean sadan euron kopteri putoaa ja menee heti mäsäksi. Oppirahat harrastuksestaan on maksanut myös Jani Markkanen, kun muutama kuvauskopteri on tullut ilmasta alas. Milloin on särkynyt kamera, milloin itse tekemän kopterin runko tai roottori.


Nelisen vuotta koptereita . Kiitos kaikille kanavan tilanneille! Tässä erikoisvideossa yhdistetään kiinan tuotteita. DJI Phantom SE -nelikopterilla saavutat jo lähes ammattimaisen. DJI-Spark-Alpine-White-Fly-More-Combo- kuvauskopteri. Valmistajat yrittävät erilaistaa tuotteitansa suunnittelemalla erilaisia suojakuoria ja muita ulkonäöllisiä parannuksia, mutta todellisuudessa, itse multikopteri ei eroa toiminnoiltaan.


JOS ET OLE LADANNUT PHANTOM SOFTWARE ASSISTANT OHJELMAA - TEE SE HETI ENNEN KUIN JATKAT LUKEMISTA TÄÄLTÄ! Kauko-ohjattavat pienoishelikopterit ovat yleistyneet samalla, kun markkinoita ovat alkaneet hallita multikopterit eli moniroottoriset laitteet.

Jos kopterissa on GPS, se pitää sijaintinsa ilmassa, joten sitä ei tarvitse pitää erikseen paikoillaan. Kirjaudu sisään tai tee tilaus. Ne hyödyntävät useiden eri sensorien (kuten GPS, paine tai kompassi ) tuottamaa dataa kopterin paikallaan pitämiseen, jolloin se voidaan saada pysymään . Välimuistissa Samankaltaisia 17. Se leijaili täysin painottoman tuntuisesti ja reagoi välittömästi ohjaustikun liikkeisiin, kuvaili ensimmäisen lennon pilotti Alex Zosel kokemusta yhtiön.


Taksit odottavat ruuhkia lakkopäivälle - näin vältät kaaoksen: Älä lähde ruuhka- aikaan, tee ennakkotilaus ja mene kimppataksiin - Kotimaan uutiset - 17:24.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit