Saana ja olli aitta matto

Material: 1 upcycled cotton. Designed for Finarte from Kotka, Finland. Care instructions: Hand wash or horizontal wash in a professional dry cleaner °C (80F). Machine wash or pressure washer is not allowed. Do not dissolve the rug in the water.


Fabric: 1 upcycled cotton. Aitta - matto on harmoninen kokonaisuus, johon käsin piirretyt viivat tuovat eläväisyyttä. Värjäämätön kierrätetty puuvilla yhdistettynä murrettuihin painoväreihin tuo kodikkaan ja samalla . Matto on valmistettu kierrätyspuuvillasta. Tutustu nyt Stockmannilla! The much-loved Aitta pattern chains harmonic aesthetics with lively hand drawn patterns.


Kievari-maton kuvio on leikkisä ja samalla tyylikäs. Habitaressa esiteltiin Saanan ja Ollin uusimmat mattosuunnitelmat, tällä kertaa Finartelle. Pidän tuosta Aitta-kuosista ja kahdella eri värillä omasta suosikkikuosista saisikin ison hauskan mattopinnan isompaankin tilaan.


He tekevät omaa hampputekstiilimallistoa, joka valmistetaan läpinäkyvästi ja paikallisesti Lounais- Suomessa. Työssään he arvostavat vilpittömyyttä, ajattomuutta ja ihmisläheisyyttä. Saanan ja Ollin suunnittelemassa mattokokoelmassa yhdistyy käsin piirretty viiva ja ajattomuus. Käsin piirretyt viivat elävöittävät kauniisti mattoa. Saana ja Olli on suunnittelijapariskunta Turusta.


Saanan ja Ollin muut printtimatot ovat nimeltään Kievari ja Aitta ja niissä kaikissa toistuu graafinen käsin piirretty viiva ja ajaton linjakkuus, johon. Kuten muutkin Finarten puuvillamatot , myös Saanan ja Ollin suunnittelemat käsinpainetut matot valmistetaan tekstiiliteollisuuden ylijäämäpuuvillasta. Myydään olohuoneen mattona ehkä vuoden päivät ollut matto. Jotain läiskiä on, mutta pesen maton vielä ennen myyntiä.


Matossa pienehkö purkauma, josta kuva. Tässä maton kuvaus Stockmannin sivuilta: Turkulainen suunnittelijaparisk. Nämä ylläolevat kauniit kuosit ovat Saanan ja Ollin taidonnäytteitä. Inspiraatio kuoseihin syntyi muuten heidän hankkimastaan vanhasta hirsitalosta, ja sen tunnelmasta.


Kuosien nimet ovatkin osuvasti: Piilopirtti, Kievari ja Aitta. Todella onnistunut kolmen kuosin kokonaisuus. Lisäksi tykkään erityisesti näistä neljästä.


Kuvaa kyseisestä matosta en tietenkään tajunnut ottaa, mutta eiköhän sekin täällä tule vilahtamaan. Sain maton luonnonvaalean sävyisenä ja se on juuri siihen .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit