Polyuretaani ruisku

Ruiskueristetty maataloushalli. Ekospray eristetty säiliö. PU-eristetty rintamamiestalo. PU:ta modernin pientalon eristeenä.


PU eriste voidaan myös ruiskuttaa rakennuksen kattoon, seinään tai ryömintätilalliseen alapoh-jaan. Se tiivistää rakennuksen ilmanvuotokohdat ja muodostaa täysin saumattoman eristeen koko rakennuksen ympäri.

Sillä ei ole matkapuhelin-liikennettä haittaavaa alumiinikalvoa. Ei siihen mitään muottia tartte tehdä. Graco PUR, Elastomeeri, Polyurea ruiskutus laitteistot.


Täydellinen valikoima Graco kaksi komponentti laittestot kaikenlaisten polyuretaani eriste vaahtojen ja polyurea pinnoitteiden ruiskuttamiseen. Graco on edelläkävijä liikuteltavissa, paineilmalla tai hydraulisesti toimivissa mäntäkoneissa tuottoalueella 35 . Olen huomannut useiden päivittelevän kovasti uretaanin hintaa. Katsokaapa hieman mitä se maksaa Atlantin toisella puolella ja tarkemmin USA:ssa.


USD- kurssietu ja sikäläinen totaalilama on tehnyt kummia näille hinnoille sillä mantereella.

Iso konttikaan ei ole nyt kovin kallis laivata, tullimaksut. Mutta jos ruiskutetaan niin komponentit sotketaan vasta ruiskussa niin homma onnistuu. Professional PU polyuretaanivaahto sumutin, vaahto reaktori, PU VAAHTOINJEKTORI käytetään lähinnä lämmöneristykseen, 2-komponentit ruiskutus, spouting, vaahto eristää pakkaus, PU vaahto täyte työpaikkoja. SPU tuotteet kun tahtovat olla hyvinkin kalliita vaikka menekki ei kovin suuri autossa olekaan (pakettiauto). Valkeakosken asuntomessuille rakennettava tv-talo on eristetty kokonaan polyuretaanilla.


Rakennusten kiristyneet energiamääräykset ovat tehneet polyuretaanista houkuttelevan lämmöneristysmateriaalin. Myös ympäristöarvoista puhuminen on lisännyt halua panostaa . Polyuretaani on hyvä eristevaihtoehto monipuolisesti eri käyttökohteisiin. Ensinnäkin kyllä, kyseessä on polyurea, ei polyuretaani.


Se on kyllä sukua polyuretaanille , mutta eri aine kuitenkin. Yleisimmin polyureaa käytetään kattopinnoituksissa vanhojen kattojen kunnostukisissa ja sille luvataan tyypillisesti vuoden takuu siihen tarkoitukseen. Lumi luistaa hyvin pinnoitetulta.


Suomessa on totuttu eristämään rakennuksia eri vuosikymmeninä eri materiaaleilla sahanpuruista ja villasta polyuretaaniin. Vaikka ruisku onkin tarkka ja sillä voi täyttää ja tiivistää jopa ikkunanpuitteita ympäröivät raot, on ympäristö silti hyvä suojata mahdollisilta roiskeilta. Levyssä on diffuusiotiivis alumiinilaminaattipinta molemmin puolin. FF-PIR ALK on ympäritäyspontattu .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit