Polttoaineletku 8mm

Motonet hakutulokset, auto varaosat löydät varaosahausta. LETKULIITIN Y-TYYPPI 8MM 10KPL - IKHP627. SRJIKHP6Saatavilla verkkokaupasta. POLTTOAINELETKU 1MM5.


Tämä letku on pehmeä ja joustava jota voidaan käyttää lyijyll.

Alkoholinkestävä PVC-muoviletku. Mukana liittimet (ei yleismalli) ja pumppu. Ostin bensaletkuksi projektikoslaan Gatesin letkua. Ja ihan posliinia, siis _ilman_ karvapeitettä. Tämä juuri siksi, että näkee heti päältä jos alkaa pykimään.


Vanhat letkut oli karvapunoksella kuorrutettu, . Kovettumattomasta pur-muovista valmistettu polttoaineletku mopo-, moottoripyörä- ja autokäyttöön.

Ei sovellu ruiskujärjestelmiin. Sisähalkaisija mm , ulkohalkaisija mm. Myydään metritavarana, 1kpl = 1m. Kestää upotuksen polttoaineeseen. Varastossa: Tilauksessa: 0. Valitsemasi tuote ei ole nyt saatavilla . Sopii lyijyttömälle bensiinille, hydrauliikan öljynpaineletkuksi sekä ma.


Tuotekoodi: mm pa-letku. Valmistaja: Qsp teräspunos polttoaineletku mm. Väri: Metalli Koko: -mm sisäreikä, kumiletku jossa on teräspunos päällinen, sopii matalapainekäyttöön, paineenkesto bar, klemmari kiristeinen. Varaosien erikoisliike josta löytyy edulliset ja laadukkaat marine varaosat, vetolaitteet, öljyt, suodattimet ja muut venetarvikkeet.


Asiakkaamme rakastavat meitä! Polttoainesuodatin Polaris 8mm. Kirkas polttoaineletku - sisähalkaisija 8mm, ulko 12mm pituus m. KLIKKAA TÄSTÄ JA KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA.


Mahdolliset toimitustavat: Postipaketti, Kotirahti, Nouto.

Moto-Seinäjoen verkkokaupasta löydät moottoripyörät, kelkat ja mönkijät sekä paljon varusteita ja tarvikkeita. Myös mopot ja mopoautot meiltä. Yamahan perämoottorin polttoaineletkun liittimen kumiset tiivisteet hajoavat muutamassa vuodessa.


Onko jotain muuta tehtävissä kui. Tarjolla on näköjään kahta liitintyyppiä, mm ja 10mm letkuille. Klikkaa tuotetta nähdäksesi saatavuuden myymälöissä.


Skip to navigation Skip to content. Just another WordPress site.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit