Poijukettinki

Kun kettingin kestoikä pakkaa olla vain 6. On poiju ja paino, mutta ketju puuttuu. Onko semmoista köyttä, joka kes. Nykyinen poiju on 10mm ketjulla ja sakkelilla kiinni poijurenkaassa.


Ketju ja sakkelit kuumasinkittyjä. Rengas maalattua mustaa rautaa. Systeemin oltua vedessä vuotta päätin tänä vuonna . Galvanoitu poijukettinki , pituus m, vahvuus mm. Kettinki on pitkälenkkinen ja sen molempiin päihin on kiinnitetty mm galvanoidut lyyrasakkelit. Vahvistettu kettingin kiinnityspiste.


Siivekkeiden ansiosta poijupaino kaivautuu pohjaan laskukulmasta riippumatta. Poijukettingin pituus pitää olla kertaa veden syvyys. Kiinnittyminen seuran satamaan. Veneen turvallisessa kiinnittämisessä poijuun niin seuramme satamassa kuin muuallakin on omat oppinsa.


Poijun, poijukiinnityksen ja -painon kuten myös kiinnitysköysien, . Avainsanat: tuuli, poiju, poijupaino, poijukettinki , ketjukäyrä. Veneen kannalta poijukiinnitys on ihanteellinen, sillä silloin vene on aina turvallisesti keu- la päin tuulta. Poijukiinnitystä varten tarvitaan poijupaino, poijukettinki sekä itse . Jusa kirjoitti: Olen kuullut kerrottavan, että suurin kuluma (syöpymä) on siinä kohdassa ketjua, jossa se nousee pohjamudasta ylös. Ketjun paksuudesta riippuen käyttöikä on vuoden paikkeilla. Olisi tarkoitus hankkia poijukettinkiä.


Biltema myy viiden metrin pätkissä sopivan tuntuista. Tarjolla on pitkälenkkistä DIN 7normin mukaista kuumasinkittyä ja lyhytlenkkistä DIN 7normin mukaista kuumagalvanoitua. Edellinen on selvästi halvempaa. Mitä eroa on sinkityllä ja galvanoidulla? Valmis kuumagalvanoitu poijuketju.


Sisältää kpl mm lyyrasakkelia. Jään päältä tapahtuva asennus on helpompi tapa, kunhan on varmistanut jään kestävyyden. Betonipainot voidaan kiinnittää kettiinkin yhdellä kertaa tai niitä voidaan uittaa kettinkiä pitkin lisää pohjaan.


Oy Esco Ab on Vene-, Mökki-, Caravan-, ja työkonelämmittimien erikoisliike. Myymme ja huollamme Wallas, Safire ja Eberspächer lämmittimet. Kauttamme saat kaikki asennustarvikkeet ja asiakaspalvelun.


Tuotekoodi: arvio 1-päivää. Kokonaishinta: 13€ Todellinen . Olisikohan täällä ihmisiä, jotka osaisivat opastaa asiassa? Poijun virittely olisi pian ajankohtaista.


Tilanne on seuraavanlainen: - Järvi - Veden syvyys noin 1. Varastossa : Toimitusaika: 3-arkipäivää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit