Myydään pressuhalli

Selaa ilmoituksia ja valitse tarpeisiisi sopiva halli tai katos. Katso myös: muovihallit . Teräskatokset Kuvat aiheesta myydään pressuhalli Lisää kuvia haulla myydään pressuhalli Tee ilmoitus kuvista Kiitos palautteesta. Tee valitus toisesta kuvasta. Osta, myy tai vuokraa käytetyt muovihallit edullisesti.


Nettikoneesta löydät ilmoitusta kohteesta muovihallit. Y Autotallit ja varastot. Rakennustarvikkeet ja työkalut. Hanki Pressuhalli edullisesti Nettimarkkina. Muu merkki Roustumaton levy.


Asiakkailtamme vapautuvat hallit valmiina siirrettäväksi tiluksillesi. SUUREN SUOSION SAAVUTTANEET LANDTEK HALLIT LÖYDÄT TÄÄLTÄ. JUURI SE AIKA KUN EHDIT RAIVATA POHJAT.


Erittäin kustannustehokasta rakentamista! Katto ja seinäkankaat UV-, home- ja palosuojattuja. Myös 4-väri painatus: Tiilikuviot, lautaseinäjäljitelmät, maisemakuvat yms! Toimitus jopa alle neljä (4) viikkoa tilauksesta! Myynti , vuokraus, leasing!


Klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoja. Ranch x 12m 900g harmaa pressuhalli. Lisää vertailuunNäytä tuotevertailuPoista vertailusta. Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta.


PVC-hallit ovat hyvä vaihtoehto myös silloin, kun tarvitaan tilapäistä sääsuojaa. JP Pressuhallilla on vuoden tehdastakuu runkorakenteille ja kangasvirheille sekä vuoden tehdastakuu oville. Vakioväreissä seinien sisäväri . Tilauksesta toimitukseen kahdeksassa viikossa.


Sateelta suojaan muutamassa päivässä. Kerralla valmiit pinnat molemmin puolin seinissä ja katossa. Vertailun kestävä hallien hinta-laatusuhde. Ikkunoiden asennus samanaikaisesti. Myydään : Tuotteen tekniset tiedot: Leveys:m.


Oviaukon mitat (L x K):5xm. Runko galvanoitua terästä. Kaupunki myy kasaan puretun ja läjätyn pressuhallin siten, että ostaja vastaa nosto- ja siirtokustannuksista. Kalustohalli kestävällä 610g peitteellä.


Pressuhalli myydään siinä kunnossa kuin se on. Ostajan tulee varautua siihen, . Halli on siirrettävissä 3.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit