Muistuttava lääkekello

Addoz lääkekello - muistuttava lääkeannostelija - muistuttaa oikea-aikaisesta lääkkeenotosta. Tarvittaessa hälytys myös puhelimeen. Kliinisesti testattu Secure antaa oikean lääkkeen oikeaan aikaan ja lukittuna soveltuu vaativaan ammattikäyttöön niin päihdehuoltoon kuin mielenterveyshuoltoon.


Securen avulla mahdollistetaan potilaiden turvallinen ja säännöllinen kotiannostelu. Usein pitkäaikaishoidon toteutuksen ongelma on hoitoonsitoutumisen asteittainen aleneminen, kun hoito jatkuu enemmän kuin kuukausia. Lääkekello on ratkaisu tähän pitkäaikaishoidon ongelmaan.


Sekä elektronisen lääkeannostelijan että. Lääkkeistä muistuttava lääkekello pitää huolen siitä, että lääkkeet tulee otettua. Joissakin malleissa on myös toiminto, että jos lääkkeitä ei muistutuksista huolimatta ole otettu säädettävissä olevan ajan sisällä, laite ei enää anna ottaa unohtuneita jääneitä lääkkeitä, ettei tule otettua epähuomiossa kahta lääkeannosta liian . Elektroninen, lääkkeenotosta muistuttava , lääkekello. Paikannusominaisuudella varustettu turvahälytin. Auttajatoimintaa varten asiakkaan on luovutettava asunnon avain turvapalveluiden käyttöön.


Avain toimitetaan turvapalveluihin laitteen asennuksen yhteydessä. Mikäli lääkkeen ottaminen laitteen muistutuksesta huolimatta unohtuu, laite muistuttaa lääkkeenotosta puhelimitse. Jollei lääkettä muistutussoitosta huolimatta oteta, laite lähettää tekstiviestin omaiselle tai . Lisäksi ne voivat tuoda iloa ja kohottaa itsetuntoa.


Opinnäytetyössä perehdymme lääkekellon käyttöön (liite 1). Ajoissa aloitettu lääkekellon käyttö voi siirtää kotihoidon palvelun aloitusta. Mahdollistamme ratkaisuihin tutustumisen, testaamisen ja lainaamisen toimimalla yhteistyössä Helmet-kirjas- ton kanssa. Jos sinulla on kysymyksiä liittyen aiheeseen, niin ole rohkeasti yhteydessä! Teknologialainaamossa esillä olevat yritykset ja tuotteet.


Violetilla merkityt tuotteet ovat lainattavissa Helmet-kirjastokortilla. Hakunilan ja Tikkurilan kirjastoista Vantaalta. Tikkurilassa ovat musiikkipeli, verenpainemittari, ateria-automaatti, liikunnallinen rollaattori, senioripuhelimia, suurennuslasi, suurennuslaite, tv:n katseluun tarkoitetut lasit, turvapuhelin, turvahälytin, turvaranneke, liesivahti, liesihälytin, terveystietoranneke, liikuntasauvat kävelyyn, muistuttava lääkekello , . Apuvälineet, jotka parantavat hoidon onnistumista – lääkeannostelija. Muistuttava lääkekello ja etäseurantamahdollisuus. Suurin osa epilepsiaa sairastavista ei tarvitse mitään muuta.


Tilanteita, joissa voidaan tarvita muita apuvälineitä. Yhtäaikaisten asiakkaiden määrä vaihte- li hieman kuukausittain. Hankkeen aikana todettiin, että lääkekello sopii vain suhteelli- sen hyväkuntoisille asiakkaille, joiden muisti ei ole vielä . Kiinnostavana pidettiin erityisesti eri paikannuslaitteita, etenkin Minifinder Picoa, josta saa avattua puheyhteyden.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit