Lämpölasi paksuus

Varmista, monestako lasikerroksesta lämpölasi koostuu laskemalla lasin reunassa näkyvät välilistat. Kaksi lasikerrosta ja yksi välilista. Kolme lasikerrosta ja kaksi välilistaa. Lasien paksuuden mittaus.


Ikkunan pintalämpötila on korkeampi, jolloin myös vedontunne vähenee. Eristyslasin raaka-aineena.

Katso ohjeet lämpölasin paksuuden määrittämiseksi . Mistä eristyslasien eli lämpölasien mitat saa selville? Helpoin ja varmin tapa on, jos vanhan lasin välilistaan on kirjoitettu mitat. Niissä on kerrottu lasin ja välilistojen paksuus. Joskus myös koko lasin mitat (pinta-ala).


Tarjouspyyntö eristyslaseista. Täytä alla olevat kentät niin saat tarjouksemme eristyslaseista. Välilista : Valitse, mm, mm, mm, mm.


Kertaisuus riippuu ensisijaisesti eristyslasin lämmöneristysvaatimuksesta.

Aseta ikkuna työpöydälle ja irrota lasilistat. Käytä tarvittaessa vanhaa talttaa lasilistojen hivuttamiseksi irti puitteesta. Mittaa myös lasin paksuus , jotta osaat tilata oikeanlaisen lasin. Poista lasi ja puhdista huullos . Tuotevalikoimassamme on myös sävytettyjä laminoituja sekä normaaleja laseja, kuten harmaan, ruskean ja vihreän eri tummuusasteita. Olen funtsinut että vaihtais nykyaikaiset lämpölasi - elementit entisten tilalle ainakin olohuoneeseen.


Ikkunoiden ja ulko-ovien lasitukseen käytetään tavallisesti tai mm paksuista lasia. Floatlasin paksuustoleranssit. Rakentamisen aikainen suojaus. Sälekaihtimien asennus ja käyttö.


Ei osittaista varjostusta. Kirkas float lasi on ehdottomasti tavallisin ikkunoihin käytetty lasi, paksuus 3- 4mm. Kuvioitua tai sävytettyä lasia löytyy. Lämpöliikkeet mahdollisia.


Jos vaadit lasiltasi parempaa lämmöneristystä valitse lämpölasi. Elementit koostuvat 3-6mm:n lasista, joko .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit