Laituri turku

Päivisin toimimme kahvila- ravintolana ja illalla seurustelu- ja tanssiravintolana. Turussa Aurajoen rannalla. Laituri ravintola, Turku. Yhtiömuoto: OsakeyhtiöLähde: YTJ.


Kotipaikka: Turku Lähde: YTJ. Yrityksen liikevaihtoluokka: 4–milj.

Toimipaikan henkilöstöluokka: 5–henkilöä Lähde: Fonecta- . Esiintyjätiedot julkaistaan helmikuussa. Myymälän aukioloajat: ma-pe klo 8-16. Tavaran nouto sovittavissa myös muina aikoina.


Yritys toimii Viihderavintola -toimialalla. Kiinteät sekä kelluvat laiturit toiveidesi mukaan valmistettuna. Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Meiltä saat betoniponttonilaiturit, arkkulaiturit, porapaalulaiturit sekä erikoislaiturit juuri sijoitettavaan kohteeseen suunniteltuna ja asennettuna.

Turun Saaristorakentajat Oy on vesirakentamisen ammattilainen. Ruoppaus ja rantarakentaminen on ammattilaisen työtä. Työt tehdään Saaristomerellä sekä yrityksille, yksityisille ja julkiselle sektorille. Seppo Sedu Koskinen tuo suveksi Turkuun jokiravintolan. Mies himoitsi joen päällä olevan Auralaituri-ravintolan ja siihen kuuluvan rantaterassin tuomista Apteekkimuseon ja Qwenselin talon edustalle, mutta Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta päätti, että Koskisen ravintolakokonaisuudelle ei anneta . Kaikki ravintolat kartalla!


Aukioloajat, arvostelut, pöytävaraus, tilaus, lahjakortit. DBTL:n kolmipäiväiset festarit juhlitaan Turun Urheilupuiston yläkentällä heinäkuun viimeisellä viikolla torstaista lauantaihin, 27. Estradille nousee kovimpien . TripAdvisor among attractions in Turku. DBTL:n historiasta on julkaistu Henri Terhon toimittama kirja DBTL – Festivaali kuin unelma.


Terho on valmistellut aiheesta myös väitöskirjatutkimuksen. In Finlan DBTL is the largest and oldest festival to be organized in a city center. Rakennamme paikanpäällä ja avaimet käteen periaatteella juuri haluamanne mukaisen laiturin.


Toiminta-alueemme on Saaristomeri, 1. Turku , Kaarina, Parainen, Rymättylä, Iniö, Kemiö, Korppoo, Houtskari).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit