Höylätty lauta 145

Kotimaisesta puusta valmistettu korkealaatuinen puuvalmis höylälauta. Poistunut valikoimasta Ei valikoimassa Tilattavissa myymälästä Tilattavissa myymälästä Saatavilla verkkokaupassa Tilattavissa heti saatavilla Sopimushintasi Norm. Pinta on kauttaaltaan sileäksi höylätty ja kulmat on mikropyöristetty (käytännössä pyöristystä ei huomaa), ts.


Sileäksi höylätty lauta sopii mainiosti mitä . Heinolan Levy ja Lista on täyden palvelun rakennustarvikeliike!

Meiltä saat kaiken mitä rakentamisessa tarvitset, alusta loppuun asti, myös kuljetus- ja sa. Lauta on höylätty kauttaaltaan ja kulmissa on mikropyöristykset. Käytetään kukkalaudoissa, smyygeissä ja. Tämä toiminto avaa modaalisen valintaikkunan.


Höylätty PE 21x1mänty. Hover over image to Zoom. Puuta pintaan ja perustuksiin niin sisälle kuin ulos!

Kaikenlainen puutavara varmasti edulliseen hintaan Bauhausista! Lattialaudat päätypontattuna ! Laaja valikoima eri kokoisia höylättyjä. ET-Listat,StoraEnso Puumerkki,AA-Puu,Luvian saha. Mitallistetut c-lujuusluokitellut runkopuutavarat löydät ”sahatut”. Tilaa puutavara ja muut rakennustarvikkeet helposti ja edullisesti Taloon.


US Wookaidepuut,säleikkörimat. Laudan käyttöpinta on hienosahattu ja aina sydänpuuta, sillä sydänpuun kestävyys ympäristön rasituksia vastaan on pintapuuta huomattavasti parempi. Lehtikuusi höylätty 45mm x 145mm (PHL). Valikoimastamme löydät useita eri kokoja ja laatuja höylättyjä tuotteita. Ympärihöylätyssä tuotteessa ovat puun kaikki sivut höylätty.


Sen lisäksi kaikki kulmat ovat pyöristetty. Lisää ostoskoriin (Oulu). RPL Raakaponttilauta paksuus – mm leveys mm. Sileähöylätty pyöreä- kulmainen lauta paksuus – mm leveys - 120.


KHP Karkeahöylätty pyöreä- kulmainen lauta.

Hienosahattu pyöreä- kulmainen lauta paksuus – mm. Lyhyesti puutavarastamme. Pienet kulmapyöristykset. HÖYLÄTTY SISUSTUS- JA SAUNAPUUTAVARA.


Kotimainen kuusi on ajaton ja toimiva materiaali kaikkeen rakentamiseen ja sisustamiseen. Kuuselle ominaisista piirteistä johtuen se sopii hyvin pintakäsiltäväksi ja esimerkiksi saunassa käytettäväksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit