Hamina majoituspalvelut

Hamina Tattoo -festivaalin aikana voit majoittua esimerkiksi hotelleissa, sekä leirintäalueilla. Tarjolla on myös yksityismajoitusta niin kaupungin keskustan tuntumassa kuin hieman kauempanakin. Lisätietoja Haminan majoituspalveluista löydät täältä.


Lisäksi Haminan lähikunnissa on tarjolla erilaisia . Tasokas hotelli aivan Haminan keskustassa.

Erinomainen sijainti tarjoaa hyvät mahdollisuudet niin ostoksiin kuin kaupungin historialliseen keskustaan tutustumiselle. SpaHotel Haminassa viihtyisää huonetta. Hotellin yhteydessä moderni allasosasto. Halpa hotelli ja majoitus komennusmiehille ja ryhmille Haminassa.


Asuntohotelli Hotel Petkele in Hamina is designed by Alvar Aalto. Cheap accommodation, apartments for groups and families. Tervetuloa Metson Tilan kotisivuille.


Tilamme sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Metsäkylässä Haminan kaupungissa.

Tilalla harjoitamme metsätaloutta ja kasvinviljelyä. Luomutilana viljellemme peltoja luonnonmukaisesti. Lihakarjan pidosta luovuimme vuosituhannen vaihteessa . Eminex Oy tarjoaa majoitusta laadukkaissa, kalustetuissa huoneistoissa Haminassa.


Meiltä saat sopivan ratkaisun projektinne ajaksi nopeallakin aikataululla! Treenipaketi ( koskee urheiluseuroja) – ei minimi huone- eikä henkilömäärää voimassa pe-la-su 15. Paketti sisältää yöpymisen , aamiaisen ja vapaan pääsyn uimahallille ja kuntosalille. Kahden erillisen yhteistilan varusteista loytyvat mm.


Asukkaiden käytössä on myös pyykinpesukone. Lisaksi rakennuksessa on myos kalustettu . Kodinomaista majoitusta luonnonrauhassa lähellä Haminaa , edullisesti. Meille pääsee myös isommilla kulkuneuvoilla suoraan pihaan asti.


Virolahdella voi majoittua hostelleihin, leirintäalueille tai erittäin suosittuihin, tasokkaisiin merenrantamökkeihin, joissa osassa on kaikki mukavuudet saatavilla. Kouvola on km:n päässä. Joissakin majoitusvaihtoehdoissa on keittiö tai minikeittiö, jossa on astianpesukone.


Paikan päällä on ravintola, joka voi . Hamina Camping Pitkissähiekoissa on myös sauna.

Tiedämme, että Haminan majoituskapasiteetti on hyvin rajallinen. Siksi joudumme turvautumaan ympäryskuntien majoituspalveluihin , Hamina Tattoon toiminnanjohtaja Hannu Kaukiainen sanoo. Huomattavan osan majoituspaikoista vievät jo Tattoon esiintyjät, joita on lähes 500.


Esiintyjien majoituksessa . Yritys toimii Majoitus -toimialalla. Yrittäjä, tee profiilistasi näyttävämpi. Kirjaudu ilmaiseen Oma Fonecta –palveluun ja muokkaa tietojasi. Maaseudun monet majoitusvaihtoehdot ovat kiehtovia. Miehikkälässä voit yöpyä esimerkiksi kesämökeissä ja maatilamajoituksessa.


Halutessasi voit valita vaikkapa yöpymisen korsun laverilla! Myös isompia ryhmiä palvellaan mm. Lapjärven leiri- ja kurssikeskuksessa. Välimuistissa Hamina Tattoo. Sotilassoittokunnat ympäri maailmaa elävät ja soittavat viikon yhdessä.


Tämä lienee myös lähellä YK:n tavoitteita. Hamina Tattoo haluaa nostaa teemoikseen kauaskantoisia asioita, jotka on aina pidettävä korkealla korokkeella. Majoitusvaihtoehtomme kattavat niin yhden hengen huoneistohotelli- ja hostellihuoneita kuin kokonaisia kalustettuja asuntoja eri puolilla Pohjoismaita. Moottorimaja, leirintäalue ja kahvila ovat Iin Haminan välittömässä läheisyydessä Iijoen rannalla.


Ylirannan Ratsutila sijaitsee Iissä, kauniissa maalaismaisemissa Iijoen välittömässä läheisyydessä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit