Halkoteline design

Kotiin sisustusideoita sanalle halkoteline. StyleRoomista löydät inspiroivimmat kuvat ja kodit. Upeat, tyylikkäät ja käytännölliset halkotelineet ja halkokorit tilaat osoitteesta Netrauta. Halkotelineet ovat myös upeita katseenvangitsijoita takan vieressä.


Tammilevy Radius Design halkokärrylle, 40x5x 45cm, öljytty tammi. Kanto on kaunis ja hämmästyttävän yksinkertainen esine: yhdestä vanerilevystä taivutettu lehti- ja takkapuuteline.

Suomalasista designiä edustava halkoteline on saatavana . Fleimio Kalajoen Loma-asuntomessuilla. Mebel-huonekalumessuilla Moskovassa 23. Habitaren Trash Design -näyttely antaa poisheitetyille esineille uuden elämän. Suomalaisten ja ruotsalaisten muotoilun opiskelijoiden valmistamat trash-esineet muodostavat Habitareen yli 200-neliöisen Trash Design -kodin.


WOODEN TREE on näyttävä teline takkapuillesi. Niitä saa lattiamallien lisäksi myös seinälle tulevina, jolloin takkapuusi muodostaa seinälle käytännöllisen ja kauniin taideteoksen. Jälleen voittaja Radius Designilta — minimalistinen muotoilu kohtaa maksimaalisen laadun ja käytännöllisyyden!


Pohjalla roskalevy, joka helppo puhdistaa.

Wood Rack -polttopuutelineet tuovat lämmön lähellesi – tyylillä. Se on suunniteltu tyylikkääksi osaksi sisustusta koteihin, jossa käytetään ja varastoidaan takka- ja polttopuita. Viimeistelty design ja käytännöllisyys kulkevat Wood . Ajatuksia ARKI ARVONTA ASUMINEN AURINKO BLOGGAAMINEN ELÄMÄ ESPANJA FINNISH DESIGN HASSUT JUTUT HELSINKI HIUKSET HYVINVOINTI INSPIRAATIO JUHLAT KAUNEUS KEITTIÖ KESÄ KOTI LAPSET LAPSI LASTENHUONE LASTEN VAATTEET LIFESTYLE LISTAT LOMA . HTT HALKOTELINE ULKOKÄYTTÖÖN, SÄÄDETTÄVÄ. Mitat: 1× × 1cm. Timeproof design and functionality.


Aiheeseen halkoteline design liittyvät haut. Puuttuu: halkoteline. Vesikarahvin on suunnitellut Flöz Industrie Design.


Blomus Mandra on myös saman suunnittelija luomus ja saman palkinnon voittanut kannettava halkoteline , jossa yhdistyy käytännöllisyys, kaunis muotoilu sekä tietenkin teräs. Blomuksella on runsaasti tuotteita esimerkiksi kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Näytä Costa- halkoteline , Pentik kaupassa Stockmann sisustus. Lehtiteline Narrow, Musta, Ørskov.


Sisustustelineemme on yksinkertaisen nerokas: jalkaosat pitävät tuotteen pystyssä, köydet pitävät sen muodossa ja koivuvaneri antaa kauniin ja yksilöllisen ulkoasun. Lisäksi telineen rakenne on suunniteltu niin, ettei kokoamiseen tarvita ruuveja tai liimaa. Monikäyttöinen tuote taipuu muun muassa lehti- ja . Kosken Metalli valmistaa innovatiivisia ja laadukkaita tuotteita kotitalouksien arkea helpottamaan.

Nyt näppärästi verkkokaupasta! Helppo diy- halkoteline syntyy illassa. Vinkki ohjeisiin blogissa, jonne linkki profiilissa. Jätä kommentti tästä artikkelista Kumoa. Wood rack puuteline on pyöreän muotoinen halkoteline , joka . Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.


Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tyylikkäästi muotoiltu ja upeasti viimeistelty tuote on kotimaista designia. Tässä kelpaa esitellä takkapuita. Toimii loistavasti myös lehtitelineenä – kanna vanhat lehden näppärästi suoraan keräysastiaan! Pentikin valikoimaan kuuluu monia ihania sisustusta täydentäviä tuotteita.


Hoito- ohjeet: Pyyhittävä nihkeällä liinalla, Voi ruostua ulkokäytössä, Säilytys kuivassa paikassa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit