Virtsankeräyspussi

Conveen Standard virtsapussi on varma ja luotettava. Se soveltuu vuodepotilaalle tai suuren vetoisuuden reisipussiksi. Helppokäyttöinen venttiili varmistaa pussin kunnollisen sulkeutumisen ja estää virtsan karkaamisen pussista. Parempi inkontinenssiratkaisu aktiiviseen elämään.


Pussi on elastisen nauhan sisällä, joka kääritään reiden ympärille, ja se on helppokäyttöinen ja huomaamaton. SpeediBag Compact virtsankeräyspussi on huomaamaton, varma ja helppokäyttöinen. Virtsankeräyspussin vetoisuus on 7ml ja sen käyttöohjeet löytyvät. Varma ja luotettava virtsankeräyspussi kiertymättömällä letkulla ohivuotojen estämiseksi.


Ei sisällä PVC:tä tai ftalaatteja. Ottakaa Teille määrätyt lääkkeet lääkärin ohjeen mukaan. Katetri ei ole este ulkoilulle eikä liikkumiselle.


Kiinnittäkää keräyspussi aina virtsarakon . Valmistaja: Flexicare Medical LTD. Saatavuus: Vaihtelee mallin mukaan. Korkkia käytetään lääkärin määräyksen mukaan. Kun virtsankeräyspussi otetaan välillä pois ja laitetaan korkki katetrin päähän, potilas voi yrittää . Tyhjennettävä virtsankeräyspussi. Huolehtikaa, että virtsapussin letku ei taitu tai joudu mutkalle.


Suljettu virtsankeräyspussi. Tuotteiden saatavuus vaihtelee maittain. Ryhmittele: Tuotenumero Nimi. Pyörätuolin käyttäjille se on erityisen kätevä ja keräyspussin ansiosta se soveltuu hyvin myös vuodepotilaille leikkauksen jälkeiseen rakon tyhjentämiseen.


LoFric Hydro-Kit mahdollistaa turvallisen katetroinnin missä . Tärkeimmät katetri-infektion riskitekijät ovat katetrihoidon pituus sekä suljetun systeemin avaus. Työntekijän tulee olla koulutettu katetrointiin ja . Lasten virtsankeräyspussi 1ml. Pakkauksessa 1kappaletta.


Myynti ja asiakaspalvelu. Miehelläni on cystofix ja päivisin hanakorkki, öisin virtsankeräyspussi. Eikö pussia saa todellakaan huuhdella, kuten hoitaja kertoi? Eihän samaa pussia voi käyttää useita päiviä tai koko viikkoa huuhtomatta!


Kyllä pussin saa huuhdella . Menetelmiä ovat virtsankeräystyyny, virtsankeräyspussi , rakkopunktio, katetrointi ja puhtaasti laskettu virtsanäyte. Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tehtävänä oli suunnitella ja toteuttaa opetusvideo lasten virtsankeräysmenetelmistä osaksi Karelia-ammattikorkeakoulun perhehoitotyön opetusta. Kestokatetri ja virtsankeräyspussi on suljettu järjestelmä, joka vähentää tulehdusriskiä. Katetripussin voi tyhjentää sen pohjassa olevan hanan kautta.


Virtsapussi on vaihdettava uuteen kerran viikossa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit