Vanha peili hinta

Kultakehyksinen peili , rokokootyyli Mitat: K. Myyntihinta : 29€ Konsolipöytä, peililasi kannella Mitat: K. Hieno vanha koristeellinen peili , kehys kipsiä Mitat: x cm. Katso myös: Koristeellinen peili. Hieno, vanhaan viime vuosisadan kullattuun taulunkehykseen laitettu fasettihiottu peili.


Fasettihiottu peili alkaen Eur 20.

Kehys on puuta ja köynnöskuviointi. Peilissä on kaunis fasettihionta. Uuden vastaavan hinta 120e. Finnmirrorin fasettihiottu peili. JPGwidth=140height=250.


Pyöreä peili ja laattakuvio reunassa (on oikeaa laattaa), koko 40x40cm, 70- lukua. Joskus kuulee antiikin ystävän ostaneen itselleen kaksiosaisen peilin ja vaihdattaneen siihen yksiosaisen lasin, koska ” vanha oli näköjään mennyt halki, vaikka oli muutoin . Vanha hyväkuntoinen peili , koko 4x 74cm.

Kaksiosainen peililasi ei kuitenkaan takaa ikää, sillä myös uusvanhaan peiliin on voitu tehdä kaksiosainen lasi. Edullisemman hintaluokan hittejä ovat vanhat Kalevala-korut. Kaikki meille tuodut ikkunat hyödynnetään jollain tavoin. Jos ikkunan puuosat eivät enää kelpaa uudelleen käyttöön, irrotetaan siitä ehjät lasit ja vanhat helat.


Niistä ikkunoista, joissa yli puolet laseista on rikki, teemme peilejä. Kaikki peileiksi tehdyt vanhat ikkunat on nyt . Eli löytysköhän keltään tietoa tommosesta peilistä. Arviolta 1vuotta vanha peili. Korkeus cm:ä, leveys cm:ä. Vain nouto, yhteydenotot soittamalla tais-postilla.


Mynämäki Ilmianna ylläpidolle. Kaarina Ilmianna ylläpidolle. Porvoon Wanha Rautakauppa on korjaajan, entisöijän ja vanhasta pitävän aarreaitta, aito perinnerakentajan rautakauppa. Kaunis ja tyylikäs peili heijastaa tyyliäsi, ja se on loistava sisustuselementti. Valurauta koukut peilin kummankin puolin ja sivuissa sateenvarjotelineet.


Naulakon koko korkeus;195cm lev. Tällä hetkellä varastossamme olevia vanhempia ovia, kuten peili - ja tukipienaovia. Hinnat ovat viitteellisiä, kunnon mukaan.

Tarjouksia otetaan aina vastaan. Maksuna käteinen ja toimitustapana nouto paikan päältä. Kysy lisätietoja: varaosakysely. Klaffin alapuolella kolme kaapin levyistä vetolaatikkoa.


Vanha peili lipasto Mitat (k,l,s) 18 10 50. Klaffin takaa löytyy kuusi vetolaatikkoa ,keskellä oven takaa löytyy nätti hyllykkö. Hanki Vanhoja peili ovia edullisesti Nettimarkkina. Myydään Vanhoja peili ovia. Antiikki kulta- ja hopeakehyspeilit.


Seinälampetit ja muut vanhat valaisimet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit