Volkswagen cc suomi

Meiltä löydät myös kaikki Suomessa myytävät uudet autot. Se perustuu yhtiön Passat-malliin, mutta on mitoiltaan sitä suurempi ja muodoiltaan coupémainen. Aluksi autoa markkinoitiin lisäämällä Passat-mallinimeen kirjaimet ” CC ” . Arteonin tarkoitus on korvata edesmennyt Passat CC – siis olla ikään kuin pitkä, linjakas versio tutusta Passatista. Uutta ilmettä on kuitenkin haettu keulalla, jossa led-valot yhdistyvät .

Katso tarkemmat tiedot ja varaa koeajo! TSI moottorilla ja kunnollisilla lisävarusteilla. Volkswagen Passat CC vaihtoautoista alueella Koko Suomi. Silloin kun hommasin CC :n, niin ASportbackia ei ollut silloin vielä saatavilla, joten CC oli ilmeinen valinta.


No onneks markkinoille on tulossa suomessa valmistettu fiskeri, katsotaan onko siinä coupessa paljon vikoja. Säästöä Premium-luokassa. Se on hyvä ajaa, se on runsaasti vakiovarusteltu, se on hiljainen ja epäluuloista poiketen siihen pääsee helposti sisään ja uloskin.

Jos joku nirso haluaisi sen jostain syystä haukkua pataluhaksi, on varmaa, että hänen . Myytävänä käytetyt VOLKSWAGEN CC Varsinais- Suomi. Myydään autoliikkeiden käytetyt VOLKSWAGEN CC vaihtoautot Varsinais- Suomessa. Moottorivalikoimaan kuuluu kolme suorasuihkutusbensiinimoottoria (16 2ja 3hv) sekä kaksi Common rail -turbodieseliä.


Tilattavat lisävarusteet. Uusia toimintoja, käytännöllisiä palveluja ja hyödyllisiä sovelluksia: tämän kaiken tarjoaa Car-Net. Etelä- Suomen Autotalo Oy. Olethan yhteydessä ennen saapumista liikkeeseemme varmistaaksesi henkilökohtaisen palvelun. Puhelimitse palvelemme arkipäivinä klo 8-20.


Yhteydenottopyyntöihin vastaamme tunnin kuluessa. Variant Highline TDI 1hv BlueMotion 4MOTION DSG. Jos kuitenkin on autotapaamisista kyse, niin joskus nämä tapaamiset pidetään kosteahkoilla nurmikentillä, . Vakiovarusteisiin kuuluvat Bi- Xenon-ajovalot, kulmavalo ja LED-takavalot auttavat näkemään ja näkymään kaamoksessa. Myös kuljettajan väsymyksentunnistin kuuluu Suomen.


Sekavaa, ehkä niin, mutta osittain . Polo (6. sukupolvi, aiempaa tilavampi, MQB-pohjalevy, säädettävä iskunvaimennus, ehkä hybridiversio).

Touareg (3. sukupolvi, 3. istuinrivi, tilavampi). VW CC ( pistokeladattava hybridi). Scirocco (4. sukupolvi, aiempaa tilavampi ja urheilullisempi). Iltalehdeltä hyvä haistelu tehdä meistä juttu.


VW PASSAT CC kattoteline. Onhan tämä nyt niin tyylikäs tempaus, että tällaisesta pitääkin tehdä erikoisraporttia! Lauantaina kannustettiin Norja kumoon Jonne Virtasen ja Petteri.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit