Ubikinoni 100 mg

Sitä on eniten runsaasti energiaa tuottavissa kudoksissa . Jokaisen diabeetikon, fibromyalgikon, sydän- ja verenpainepotilaan, syöpäpotilaan, ikääntyneen ja statiineja käyttävän ihmisen tulisi ottaa päivittäin ubikinonia. Annostus kapselia päivässä. Tiamiini (B1) edistää sydämen normaalia toimintaa.


Ubikinoni on siis kardio- ja neuroprotektantti. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Aineosat: Auringonkukkaöljy, ubikinoni (Koentsyymi Q10), liivate (sika), kosteudensäilyttäjä (kasviperäinen glyseroli), vesi, sakeuttamisaine (piidioksidi), väri (sokerikulööri). Vuorokausiannos: kapseli. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ikääntyminen, sairaudet ja tietyt lääkkeet vähentävät ubikinonin biosynteesiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita . Tutkimusten mukaan 1mg ubikinonia päivässä palauttaa statiinin käyttäjän veren ubikinonin normaaliksi ja vähän ylikin.


Ostamalla tämän tuotteen, tuet sinäkin. Убихинон ( кофермент Q1 Qили, CoQ10) является неотъемлемой соединение, такое как витамины, который производит энергию для клетки, митохондрии.

Vahva ja tehokas antioksidantti. Это самый многочисленный производящие энергию для тканей, таких как сердце, печень, . BIO-QINON QGOLD 100MG (1KAPS). Luonnollista ubikinonia ja C- vitamiinia sisältävä ravintolisä vähentämään väsymystä ja uupumusta. Alzheimerin ja Parkinsonin taudeissa sekä toisissa hermostoa vaurioittavissa tiloissa. Tämä tuote on ravintolisä, jota ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.


Tuotteen ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää, ja se on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Tuotekuvaus perustuu valmistajan antamiin tietoihin. Oraaliset eli suun kautta otettavat diabeteslääkkeet ja kolesterolilääkkeinä käytettävät statiinit saattavat vähentää . Tässä pakkauksessa on 1kapselia laadukasta ubikinonia. Tuote ei laisinkaan sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Eikä siihen ole ympätty myöskään sokeria, . Bio-Qinon QGOLD sisältää 1mg aitoa ja alkuperäistä ubikinonia (koentsyymi Q10) ja C-vitamiinia, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.


On myös esitetty, että osalla lapsia ja . Sitä muodostuu luontaisesti maksassa, mutta elimistön erilaiset häiriötilat ja luonnollinen ikääntyminen vähentävät sen tuotantoa. Säilytys: Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta. Sydänlihas käyttää paljon .

Laadukas CoQ10-valmiste ilman lisäaineita jne. CoQ10-lisäravinne on korkealaatuinen ja kotimainen ubikinoni , jolla on keskeinen rooli solujen energiantuotannossa. Kapselikuoren liivate on peräisin naudasta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit